• Verzorging

Voor het seizoen 2020/2021 is Ingeborg van den Hoeven de verzorgster van V.V. Cabauw.

Om de speelvoorwaarden zo optimaal mogelijk te krijgen, is het – naast het verbeteren van het voetbalniveau – ook noodzakelijk dat de medische begeleiding (verzorging) goed is geregeld.

Behandelingen bestaan voornamelijk uit (acute blessures);

* Los masseren
    * Informeren en adviseren over de sportblessure
    * Herstel bevorderende oefeningen
    * Stabiliteitsoefeningen
    * Sporttapen/bandageren
    * Aanpassing warming-up/cooling-down/rekoefeningen

Dinsdagavond van 19:00 – 19:30 uur is er inloop spreekuur en donderdagavond is op afspraak.

Zijn er (hulp)vragen op sportmedisch gebied: schroom niet contact op te nemen. Ingeborg is wekelijks op dinsdagavond beschikbaar voor behandeling van onze leden op de vereniging.

Afspraken worden geacht voor 18:00 uur te maken. Mocht je die avond behandeld willen worden, neem dan telefonisch contact op (sms/WhatsApp) of via de email om een afspraak te maken.

Telefoonnummer van Ingeborg:  06 - 24593287