• Bardienstenrooster zondag

Bardiensten op zaterdag/zondag door alle leden van seniorenteams na hun gespeelde wedstrijd:

Jaarlijks is het bij onze gezellige voetbalvereniging Cabauw gebruikelijk dat er van elk seniorenteam na een thuiswedstrijd 2 personen aansluiten voor hulp achter de bar in onze kantine.

Hiervoor geldt de volgende procedure:
    Bij iedere thuiswedstrijd van het desbetreffende team melden 2 personen zich direct na afloop van de wedstrijd even aan de bar; daar vraagt hij/zij aan de dienstdoende medewerker(s) of dat er hulp gewenst is; zo ja, dan meldt hij/zij zich binnen een half uur na de wedstrijd in de kantine; zo niet, dan heeft deze speler/speelster 'geluk'.

• Barcommissie- en afsluitoverzicht najaar 2020
    DATUM Cabauw 1 zaterdag 13.00 uur-15.00 uur 15.00-17.00 uur Team vanaf 17.45 Za afsluiten/Bar zo vanaf 15 uur