• Fan van onze club?

Altijd al leuke fanartikelen en/of kleding willen hebben van onze prachtige club?  Voor onze fanatieke supporters, papa's/mama's, opa's/oma's bieden wij diverse mogelijkheden aan leuke kleding en artikelen in onze mooie rood-witte kleuren en voorzien van het prachtige logo!

-  Ledenshop bij Sporthuis.nl/Deventrade voor sportkleding en sportattributen

In lijn met de kleding van de teams in de wedstrijden en uiteraard voorzien van ons officiele V.V. Cabauwlogo kunt u diverse kledingartikelen bestellen en vindt u hier een ruim assortiment aan andere sportattributen. U hoeft overigens uiteraard niet perse zelf lid te zijn om te kunnen bestellen!

Bestellen? Klik op onderstaande plaatje van de ledenshop portal

Nb, wilt u kleding van een heel team sponsoren en voorzien van uw eigen bedrijfslogo? Neem dan contact op met Angelique Murray op telefoon 06-43015366 of e-mail avb.murray@ziggo.nl

- Fanshop door Sas Kadoshop

In de kantine naast de keuken treft u een fanshop etalage met daarin allerlei leuke V.V. Cabauw artikelen. Hieronder vindt u foto's van elk artikel. Deze artikelen kunt u eenvoudig bestellen door op de foto van de fanshop bestelformulier te klikken. U kunt dan een bestelformulier invullen met de gewenste artikelen en aantallen. Saskia zal vervolgens met u contact opnemen voor de aflevering en betaling.

• Ledenshop

• Fanshop

• Portal ledenshop

Ga naar onze ledenshop om uw sportartikelen te bestellen

Ledenshop

Portal ledenshop

Ga naar onze ledenshop om uw sportartikelen te bestellen

Ledenshop

• Bestelformulier fanshop

Ga naar het bestelformulier en bestel jouw fanartikelen

Bestelformulier

Bestelformulier fanshop

Ga naar het bestelformulier en bestel jouw fanartikelen

Bestelformulier

• Assortiment Fanshop V.V. Cabauw (kom ook kijken in de kantine!)

• 1. Hoody
  • 2. Vest