• Yes, weer een voetbalplaatjesboek van Plus van Velzen!

2 sep 2022
  • Het is alweer heel wat jaartjes geleden dat onze leden bij het boodschappen doen bij Plus van Velzen foto’s/plaatjes konden sparen van zichzelf en alle medespelers en (spelende of coachende) vaders/moeders/verzorgers van V.V. Cabauw. Het voetbalplaatjesboek van toen ligt nog bij velen in de kast en wordt regelmatig met een glimlach ingezien!

Plus van Velzen gaat ook dit jaar weer komen met zo’n voetbalplaatjesboek!

Om dit mogelijk te maken komt er binnenkort een professionele fotograaf bij ons op de club om alle leden/coaches/leiders individueel en in teamverband op de foto te zetten, zodat de plaatjes gemaakt kunnen worden!

De fotoshoots zijn op zaterdag 10 september tussen 8.00 en 12.00 uur en op woensdagavond 14 september tussen 17.00 en 20.00 uur. Het is dan gewenst om zo veel mogelijk in teamsverband te komen zodat we na de individuele foto’s ook direct de teamsfoto kunnen maken.

Naast deze twee fotoshootmomenten is er helaas geen andere mogelijkheid meer!

We hebben een schema opgezet (zie plaatje hieronder) met blokken waarvoor elk team zich aan kan melden. Via de coaches/leiders zal met de leden en ouders/verzorgers bekeken worden welk blok het beste past voor dat team De coach/leider zal het gewenste blok aanmelden bij Jasper Boer, Romy Vreeswijk of Evert Nagel. Zij kijken of dat nog past.

Nb. Het is wel mogelijk voor een speler om, indien het teammoment echt niet kan, op een ander moment op een van de twee fotoshootdagen langs te komen voor de individuele foto. De teamsfoto is dan wel zonder jou..

Een voetbalplaatjesboek van V.V. Cabauw is een collectorsitem en mooie herinnering voor later! We hopen en verwachten dus ook dat een ieder op de foto gaat!

Tot ziens op de fotoshoot en daarna in het voetbalplaatjesboek!