• Word onderdeel van ons voetbalplaatjesboek!

6 sep 2022
  • Hallo leden, sponsoren en/of bedrijven uit ons mooi Cabauw

Binnenkort komt er weer een mooie actie van Plus van Velzen, een voetbalplaatjesboek V.V. Cabauw!

Leden kunnen bij het boodschappen doen sparen voor plaatjes/foto’s van alle spelers/speelsters, hun trainer/coach  en alle teams van onze club. We verwachten dat dit net als in 2010 een doorslaand succes zal worden en een mooi collectorsitem en blijvende herinnering voor later.

We hebben de mogelijkheid voor u om onderdeel uit te maken van dit V.V. Cabauw voetbalplaatjesboek. Er is ruimte voor 16 advertenties. Formaat is 102 mm breed x 69 mm hoog, aanlevering in een drukgeschikt PDF-bestand (PDF/X-1a).  Een advertentie kost 50,00 euro en dit komt 1 op 1 onze club ten goede!

Heeft u interesse, neem dan contact op met Angelique Murray: 06-43015366 / avb.murray@ziggo.nl of Evert Nagel: 06-51428610 / penningmeestervvcabauw@gmail.com

Deadline voor aanlevering aan het productiebedrijf is 14 september.

Laat deze unieke kans niet voorbij gaan!

Groet,

Angelique en Evert