• Alle heren seniorenteams(die in actie kwamen...) reisden af naar het mooie, maar altijd lastige Stolwijk.

  Daar was het met recht een regenachtig weekend, alleen regende het doelpunten! Met een eindstand van 10-11 heeft V.V. Cabauw gewonnen in doelpunten.

  Helaas was de eindstand in gewonnen wedstrijden net even iets anders, namelijk 2 vs 1....

  Alleen onze mannen van Cabauw 3 zaterdag wonnen afgetekend met maar liefst 1-6. Zij zetten hun opmars onverdroten door en dat belooft nog veel!! Ons zaterdag 2e verloor met 3-1 alleen had daar meer in gezeten... Maar met die wetenschap koop je niks...

  Op de zondag ontspon zich een zeer vermakelijke wedstrijd die ook elke kant op kon en ook op ging. Jammer dat we dat als supporters niet hebben kunnen aanschouwen.

  Waar we ook zeker bij hadden moeten en willen zijn als supporters was de kraker van Vrouwen 1 zondag tegen Bavel, de overtuigende nummer 2 van de competitie. Dit was het livestreamen zeker waard geweest en dat moeten we in de nabije toekomst beslist gaan doen bij wedstrijden van deze toppers! Wat een beleving, wat een strijd voor elke centimeter en wat een dynamiek in de wedstrijdbewegingen. Helaas ging de overwinning naar onze Brabantse bezoekers. Zuur, maar kijk terug op een goede match dames!

  Datzelfde kan gezegd worden voor VR1 zaterdag. Ondanks tomeloze inzet en voldoende kansen was Donk toch net even een maatje te groot afgelopen zaterdag. Analyseer de wedstrijd, pak de positieve punten eruit en doorgaan dames. Jullie kansen komen nog volop in dit jonge seizoen. Er borrelt voldoende kwaliteit en die gaat er uit komen op een gegeven moment!.

  Een flinke domper op dit weekend was er in de wedstrijd van MO19-1 zaterdag. In de 83ste minuut moest de wedstrijd gestaakt worden wegens een ongeval en blessure van onze Indy. Zij moest op het veld nog geholpen worden door ambulancepersoneel aan haar enkel en later in het ziekenhuis bleek er sprake te zijn van een kuitbeenbreuk. Uitermate pijnlijk en een operatie is nodig om het in goede banen te leiden. De operatie is komende week.

  Laten wij massaal haar een hart onder de riem steken op welke manier dan ook, want dat heeft deze topper nodig!!! Indy, iedereen op onze club leeft met je mee en wenst je heel veel beterschap en hoopt op een spoedig herstel!