• We zijn weer los! Na bijna 11 maanden zonder officiële wedstrijden, hebben onze senioren teams weer hun eerste bekerwedstrijden mogen spelen. De jongens van het eerste hebben er thuis gelijk weer een spektakelstuk van gemaakt! In een wedstrijd met veel kansen hebben onze jongens de 3 punten in Cabauw weten te houden, een 4-3 overwinning tegen Roodenburg is binnengehaald!

Dit jaar zijn er maar liefst 4 herenteams actief op de zaterdag, en deze hebben allen de 3 punten mee naar huis genomen of thuis veiliggesteld! Cabauw 2 heeft een zwaarbevochten 3-2 overwinning tegen ’s-Gravendeel binnen gesleept, onze jongens van Cabauw 3 hebben knap met 3-1 weten te winnen van onze vrienden van SPV’81 uit Polsbroek en Cabauw 4 heeft met een 4-2 overwinning tegen Spirit de punten meegenomen uit Ouderkerk.

Onze meiden van Dames 1 hebben het feest op de zaterdag niet compleet weten te maken. Op een warm kunstgrasveld bij DCV hebben onze meiden hun eerste officiële minuten op de zaterdag gemaakt. Helaas wisten zij niet verder te komen dan een 3-1 verlies. Kop op en op naar donderdag, dan spelen onze meiden om 20.00 uur een thuiswedstrijd op ons complex tegen Jodan Boys VR1. Daarnaast komt ook Dames 2 volgende week voor het eerst in actie!

Ook op de zondag is er gevoetbald! Sinds de overstap van Dames 1 naar de zaterdag, zijn het alleen nog Cabauw 2 zon en Cabauw 3 zon die de eer kunnen hooghouden op de zondag. De mannen van Cabauw 2 zondag waren er weer helemaal klaar voor, een 4-2 winst tegen Woerden werd dan ook binnengesleept! Neem vooral even een kijkje op hun Facebookpagina voor het verslag vol hoogtepunten van deze wedstrijd.

Een jaar zonder wedstrijden is Cabauw 3 zondag niet in de koude kleren gaan zitten. Onze mannen zijn bij VEP niet verder gekomen dan een 6-1 verlies. Ook voor jullie geldt: kop op!