• Wat een apotheose van een prachtige spaaractie!!

14 nov 2020
  • Wat is het toch fantastisch om te zien dat wij zo'n grote en fanatiek meelevende achterban hebben als club.

Met een professionele en leuke pubquiz, zingend gepresenteerd door Michelle en Robin, kwam er na 10 weken een eind aan een prachtige spaaractie van Plus van Velzen.

Maar liefst ruim 550 deelnemers, waarvan zonder twijfel veel Cabauwsupporters, streden om flinke geldbedragen als extraatje op de verdiensten van de muntjes. Muziekkennis bleek een voorname factor te zijn voor de winst!

Onze eigen Lisa Overbeek bleek de overtuigende winnaar te zijn van de quiz en dat betekende nog eens 750 euro extra voor onze club. Top gedaan Lisa!

Maar niet alleen de quiz hebben we gewonnen, ook heeft onze club het meeste muntjes verzameld! Door de 10 weken heen zijn velen onze club trouw gebleven in het sparen van de muntjes. Veel Cabauwenaren wisten Plus van Velzen te vinden!

Dank dank dank voor jullie support en liefde voor onze club!

Het spreekt voor zich dat in deze barre tijden de prijs goed van pas komt.

Tot ziens langs de lijn, op het terras en/of in de kantine zodra dat weer in alle gezelligheid kan!

ps. Klik op het plaatje linksboven om nog een leuke samenvatting van de Pubquiz te zien!