• Update coronamaatregelen 13 oktober

14 okt 2020
  • We waren er al bang voor, onze regering scherpt de coronamaatregelen flink aan.

Officeel besluit m.b.t. de sport:

Sporten is alleen nog beperkt mogelijk:

• Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
    • Uitgezonderd zijn:
      • Topsporters met status in aangewezen locaties (zoals Papendal)
      • Voetballers (inclusief overig personeel in “bubbel”) van de Eredivisie en Eerste divisie.
    • Voor kinderen tot 18 jaar (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan).
    • Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten

(klik op kleine afbeelding om alle maatregelen van de rijksoverheid te zien)

Dat betekent dus voor ons dat onze jeugdteams wel kunnen komen trainen en onderling wedstrijden organiseren op ons sportcomplex, maar nu ook geen mogelijkheid meer tot omkleden of douchen in de kleedkamers.

Het is ontzettend jammer dat we niet meer voor het eggie mogen voetballen, maar laten we onszelf 4 weken discipline opleggen om daarmee corona een verlieswedstrijd toe te brengen!

Samen kunnen we het verschil maken!