• Het ging snel deze zaterdag, heel snel. Wat bedoel ik daarmee? Doelpunten, heel veel doelpunten. Het talrijke publiek was deze middag de winnaar, die van Stolwijk dan. Normaal zou je er voor tekenen als je regelmatig in een uitwedstrijd drie doelpunten maakt maar dat was deze dag niet voldoende. Met twee minuten lag de eerste al achter Rudy en met zes minuten op de klok lag nummer twee binnen. Stan deed een minuutje later wat terug door een hoekschop keurig binnen te koppen, dan denk je gelukkig binnen zeven minuten kom je op 2 – 1, alles is nog mogelijk. Daar dacht Stolwijk anders over, met hulp van de Cabauw defensie weliswaar, want in 9e, 12e, 16e en 21e minuut was het raak voor de Stolwijkenaren 6 – 1. Na een half uur was Cabauw weer aan zet, wederom Stan knikte na een corner binnen 6 – 2. De koek was echter nog niet op voor Stolwijk want in de 35e en 42e minuut werd er 8 – 2 van gemaakt en dit betekende tevens de ruststand.

    De tweede helft leek te beginnen net als de eerste, binnen drie minuten lag de bal weer in het doel ditmaal dan wel bij Stolwijk. Na een mooie aanval kon Nik succesvol afdrukken. Erg lang werd er niet van genoten want twee tellen later was het Rudy die wederom moest “vissen ”. Hierna golfde het spel op en neer met wat mogelijkheden aan beide kanten met nog één doelpunt van Stolwijk wat inhield dat ze de “10” konden aantikken.

    Een collectief falen van Cabauw, tegen een echt niet geweldig Stolwijk, en laten we hopen dat dit de enige en laatste keer was dit seizoen. Volgende week wacht thuis Bergambacht en dan kunnen we zien of de mannen wat geleerd hebben en met de juiste instelling kunnen spelen zodat we weer niet achter de feiten aanlopen.

    Tot volgende week om half drie.