• Toch nog Regiocup voetbal!

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen is het op het laatste moment toch nog mogelijk geworden voor de jeugd t/m 18 jaar om een aantal wedstrijden tegen andere verenigingen te spelen in de Regiocup.

Graag hadden we onze jeugd weer kunnen zien spelen op onze velden, maar helaas is dit niet mogelijk. Sinds 1 juni mag er niet meer gespeeld worden op de velden op ons complex. De reden hiervoor is dat het gras zo de tijd kan krijgen om te herstellen en de velden speelklaar gemaakt kunnen worden voor het aankomende seizoen (dat alweer snel voor de deur staat).

Alle thuiswedstrijden van onze jeugd zullen dus, in overleg met de tegenstanders, uit gespeeld moeten worden. Is dit geen optie dan zal de wedstrijd worden afgelast.

Al met al gaan er 10 jeugdteams van onze vereniging mee doen aan de Regiocup, wij willen deze teams veel succes en vooral heel veel plezier wensen bij deze wedstrijden. Hopelijk zorgt dit toch nog voor een mooie afsluiting van een raar seizoen.