• Vandaag stond het door de OJC georganiseerde paastoernooi voor de jeugd op de planning. Vanochtend om 10 uur stonden de jongens en meiden van de O11, O12 en O13 te trappelen om aan de gang te gaan. In 5 teams werden er meerdere wedstrijdjes gespeeld en daarnaast werd er fel gestreden om de winnaar te worden van het paasei-schieten. Iedereen kreeg hierbij 5 schoten met het doel om zoveel mogelijk aan de lat opgehangen paaseieren te raken. Dat dit nog niet zo gemakkelijk was bleek al gauw. Een aantal spelers en speelsters lukte het om 1 keer een ei te raken, totdat Teun Vendrig in actie kwam. Hij schoot maar liefst 4 van zijn 5 ballen raak, een prestatie die terecht met wat lekkers beloond is!

Na een fanatiek ochtendtoernooi was het ‘s middags de beurt aan de jongens en meiden van de O14, O15 en O16. De opkomst binnen deze groepen was zo groot dat het toernooi is gespeeld met maar liefst 7 teams. En ook hierbij was het paasei-schieten erg spannend, met als resultaat 3 spelers die 2 punten hadden weten te scoren. Na een finale latje trap is Benjamin Duijm uiteindelijk uitgeroepen tot winnaar paasei-schieten van de middag!

Tussen de wedstrijden door kon er genoten worden van heerlijke paaseitjes gesponsord door de Albert Heijn Schoonhoven. Bedankt hiervoor!

Foto’s van het paastoernooi zijn te vinden in het fotoalbum.