• Oproep aan alle leden van V.V. Cabauw!

Sinds het begin van dit nieuwe seizoen hebben wij een nieuwe website. Het fijne aan deze website is dat de informatie direct uit Sportlink wordt gehaald, het programma waar ook de Voetbal.nl app aan gelinkt is. Op deze manier kan je op de website zien wie in welk team speelt en wie de begeleider van dit team is.

Helaas heeft de KNVB bij het aanmaken van de accounts voor iedereen de standaardinstelling op "Afgeschermd" gezet. Om de teams op de website zo goed mogelijk te laten zien, zou het fijn zijn wanneer alle leden dit kunnen wijzigen naar "Beperkt" of "Normaal". Dit kan via de Voetbal.nl app onder het kopje "Instellingen" en dan bij "Mijn persoonsgegevens", hier vind je onderaan de optie om het aan te passen.

Klik voor meer informatie op de rode knop hieronder.

Mocht je tegen problemen aanlopen, neem dan gerust even contact met ons op!

Instructies Voetbal.nl app