• Ook het tweede weekend zit er weer op!

12 sep 2021
  • En ook het tweede weekend van dit nieuwe seizoen is voorbij gevlogen. En ook net zoals vorige week, hebben onze jongens van het eerste de punten weten binnen te slepen! Met een mooie 0-2 overwinning bij Sportief is de volgende ronde van de beker binnen handbereik. Een gelijkspel aankomende zaterdag in eigen huis is genoeg voor plaatsing in de volgende ronde.

Voor de andere zaterdag herenteams stonden er aantrekkelijke derby’s op het programma. Cabauw 4 heeft de goede lijn van vorige week weten door te trekken en wist maar liefst met 6-2 te winnen van Linschoten. Cabauw 2 heeft een zwaarbevochten en knap gelijkspel weten te behalen in en tegen Bergambacht. Voor Cabauw 3 stond het mooie affiche tegen Lekkerkerk op het programma, maar deze wedstrijd is niet door gegaan en wordt later deze week ingehaald.

Voor onze damesteams was het niet de week en het weekend waarop ze hadden gehoopt. Zowel dames 1 als dames 2 verloren hun wedstrijd met dikke cijfers. Kop op meiden! Volgend weekend nieuwe kansen, jullie kunnen het!

Ook Cabauw 3 zondag heeft de teleurstelling van vorige week niet kunnen omzetten in een winstpartij. Op ons eigen complex is de derby tegen Haastrecht met 5-1 verloren. Ook voor jullie geldt: kop op! Cabauw 2 zondag heeft daarentegen de goede lijn van vorige week wel weten door te trekken, in Bodegraven hebben onze jongens in een spannende pot een 3-1 overwinning weten te behalen!