• Nieuw contract Voetbalshop.nl!

23 jun 2021
  • Op 22 juni ondertekenden voorzitter Bert van Baaren en Mick van der Kaa van Voetbalshop.nl het contract voor de levering van sportkleding. VV Cabauw kiest daarmee voor een dynamische, enthousiaste en vernieuwende organisatie en voor het aansprekende merk NIKE!

• In de afgelopen maanden is er intensief overleg geweest met meerdere kandidaten. Het oude contract liep af in juni. Gezien de langdurige en hechte samenwerking met de vorige partij was het geen eenvoudige afweging…

We hebben uiteindelijk gekozen voor Voetbalshop.nl uit Woerden vanwege hun aantrekkelijke concept, aanbod en dienstverlening voor onze club, maar vooral ook voor onze leden. Een uitgebreide clubwebshop, regelmatige mooie kortingsacties voor leden, zeer aantrekkelijk en aansprekend assortiment van topmerken en ludieke salesactie’s op de club bij evenementen zijn voorbeelden van wat de leden van Voetbalshop.nl mogen verwachten.

Met het advies van onze kledingsponsor contactpersoon Angelique Murray en de experts van Voetbalshop.nl is de standaard kledinglijn voor onze vereniging bepaald. Dit heeft geresulteerd in een uiterst moderne en mooie outfit met oog voor details. Uiteraard is er voor onze dames een speciale dameslijn afgesproken!

• Naast het genot voor onze spelers om in de NIKE outfit te spelen en trainen is het ook voor onze shirtsponsors een mooi visitekaartje in de regio! Heeft u interesse om het team van uw (klein-) dochter of (klein-) zoon in deze mooie outfit te laten spelen met uw bedrijfslogo prominent zichtbaar, neem dan contact op met Angelique op 06-43015366 of e-mail naar avb.murray@ziggo.nl

Binnenkort zal ook het V.V. Cabauw ledenportal online gaan, waar zelf kleding besteld kan worden!

Het ledenportal is bereikbaar via: https://www.voetbalshop.nl/verenigingen/vv-cabauw.html

of door op onderstaande knop te klikken.

Ledenportal voetbalshop.nl