• Mooie zomeravond in de herfst!

16 sep 2020
  •

Op de heetste dag ooit in september ontspon zich op ons sportcomplex een fantastische pot voetbal in een heerlijke zomerse ambiance.
    Het was een oefenwedstrijd, maar dat zou je aan de verbetenheid, drive, de snelheid en de wil om te winnen niet zeggen.
    Onze jongens namen het op tegen de gerenommeerde zondag tweedeklasser VVIJ uit IJsselstein. Dat is natuurlijk een mooi affiche en een heuse derby en dat bleek ook inderdaad volledig uit te komen.

Beide teams gingen er volle bak voor om er een mooie wedstrijd van te maken en de overwinning te boeken. Het spel gonsde op en neer, veel snelheid en variatie in het spel, mooie individuele acties, gemiste kansen, uitstekend keeperswerk aan beide kanten en fraaie doelpunten!
    Uiteindelijk was een 3-3 eindstand een prima uitslag en representatief voor de wedstrijd.
    De Cabauwse doelpunten kwamen van Hugo Mudde, Glenn Vermeulen en Nik Jongbloed. Voor de laatste was dit uiteraard een beladen wedstrijd gezien zijn recente verleden bij deze mooie club.

De beide trainers pasten diverse spelers in om spelminuten op te doen en de laatste analyse te doen voor hun basisopstelling voor de start van de competitie komende zaterdag/zondag.

De start belooft wat, want komende zaterdag, 19 september, beginnen we de competitie met een kraker. Onze vrienden uit Stolwijk komen naar Cabauw voor de openingswedstrijd.
    Beide teams hebben in hun voorbereiding mooie dingen laten zien en lijken er klaar voor. Dat wordt dus genieten en mag je gewoonweg niet missen!

Tot ziens langs de lijn, op het terras en/of in de kantine (op 1,5 meter afstand en digitaal aangemeld)!!!