• Vandaag stond Linschoten uit op het programma. Op kunstgras voetballen doen de meeste spelers van Cabauw liever niet maar ja als er niet anders is….

Om drie uur werd er afgetrapt en je hebt dan weleens van die dagen dat het niet zo lekker wil lopen. Cabauw was al gewaarschuwd dat het een fysiek sterke ploeg was (niets mis mee) maar er werd te weinig op geanticipeerd. Duels werden niet gewonnen maar ook de passing over slechts enkele meters ging diverse keren de mist in. Linschoten pakte dit wel goed op en wist bijna altijd de vrije man te vinden en dankzij de Rudy, die menige mogelijkheid en kans onschadelijk kon maken, bleven we in de wedstrijd. Cabauw stelde daar de eerste helft weinig tegenover, slechts één goede kans kon niet verzilverd worden.

De tweede helft ging eigenlijk verder met waar de eerste mee geëindigd was. Linschoten meer balbezit en stukken gevaarlijker dan Cabauw. Na een kwartier spelen kon Linschoten dan eindelijk juichen. Na balverlies op het middenveld kwamen de Linschotenaren er rap uit en door niet attent reageren van de Cabauw verdediging kon Linschoten eindelijk Rudy passeren 1 – 0. Cabauw was echter nog niet wakker geschrokken en uit een bijna identieke situatie was het een kwartier later al 2 – 0. Na enkele wisselingen bij Linschoten kreeg Cabauw wat meer grip op de wedstrijd en werd gevaarlijker. Dit resulteerde in de tachtigste minuut zowaar in een doelpunt voor Cabauw. Uit een onoverzichtelijke situatie rond het zestienmetergebied kreeg Stan de bal voor zijn voeten en passeerde de doelman 1 – 2. Hiermee was de kous nog niet af want tien minuten later was het weer raak. Uit een zelfde situatie kreeg ditmaal Jens de bal aangespeeld en kon met zijn linker ook scoren 2 – 2. In de resterende 6 minuten kreeg Cabauw zelfs nog kans op een overwinning maar dat zou teveel van het goede zijn.

Een gestolen punt, zoals dat in voetbaljargon heet, deze keer maar er niet minder blij mee.

Volgende week thuis tegen WDS maar proberen de drie punten wel in Cabauw te houden.
    Aanvang 14.30