• Ons Nederlands elftal gaat in juni, maar onze mannen van JO17-1 gaan op Goede Vrijdag al naar Duitsland.

Ze gaan naar Düsseldorf om op het Niederrhein Trophy toernooi te voetballen tegen internationale teams!

Aangestoken door het enthousiasme van trainer Jack Schalkx zijn de spelers, staf en ouders/verzorgers ook zeer enthousiast geraakt om op het internationale podium te gaan spelen! Jack en Stephan hebben in overleg met de ouders/verzorgers veel energie gestoken in het organiseren van deze mooie unieke trip die de spelers een ervaring geeft die ze nooit meer zullen vergeten.

De financiering van hun deelname is mogelijk gemaakt door een flink aantal sponsoren te weten:
    J Renes Gevelrenovatie, Versluis Voegwerken, Wex Holland, Plus van Velzen, Klever Boor- en Perstechniek, Kairos BV, Skolas Metaalbewerking en Fam. Duijm.

Programma in het paasweekend:

Vrijdag 29-3 (Goede Vrijdag):

11.30 uur vertrek van Jan Bunnikschool

Aankomst en verblijf in H2 Hotel Düsseldorf Seestern

Zaterdag 30-3:

3 poulewedstrijden bij v.f.l. Benrath 06, Karl-Hohmann-Strasse 70, 40597 Düsseldorf

Zondag 31-3 (1e Paasdag):

kwart/halve en finale wedstrijden

18.00 uur Uefa respect ceremonie/ prijsuitreiking

19.00 uur afsluitend teamdiner

20.00 uur start terugreis

22.30 uur aankomst in Lopik

Spelers, staf en ouders/verzorgers ga genieten in Düsseldorf en maak er een onvergetelijke ervaring voor het leven van!

Geniet!