• Jeugdtrainers en leiders in het zonnetje!

4 apr 2021
  • Het afgelopen jaar was het door corona op voetbalgebied niet altijd makkelijk. Met het gebrek aan wedstrijden werd door velen een doel om te trainen gemist. Echter weerhield dit onze trainers er niet van om vol inzet, enthousiasme en plezier meerdere keren per week leuke trainingen, onderlinge wedstrijden en andere activiteiten uit te zetten voor de jeugd. Ondanks het gemis aan wedstrijden werd er door de jeugd dus met veel plezier gevoetbald het voorbije jaar!

Vandaar dat het gisteren tijd was om onze jeugdtrainers en -leiders in het zonnetje te zetten (letterlijk en figuurlijk)! Namens het bestuur zijn er door voorzitter Bert van Baaren mooie en lovende woorden gesproken richting de trainers en leiders, voor hun inzet het afgelopen jaar. Naast de mooie woorden van Bert stond er ook nog een kleinigheidje klaar, namelijk een heerlijke chocoladereep van Scoop.

Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme, we hopen dat het weer snel wordt zoals vanouds.

(Ps. voor de trainers en leiders die er niet bij konden zijn ligt nog een kleinigheidje klaar)