• Vandaag bereikte ons het zeer trieste nieuws dat Joke van de Horst na een kortstondig ziekbed is overleden. Joke zou op 14 december 72 jaar geworden zijn en laat haar man Bertus en twee zonen achter.

  Joke was een fenomeen bij ons op de club sinds enkele jaren! Zij bestierde met een enorm enthousiasme en vakkundigheid de mooie keuken in ons clubgebouw. Vanuit haar ruime horecaervaring, met name op de tennisvereniging Lopik, heeft zij onze keuken op een hoger plan gebracht. Beroemd zijn onder andere de panini’s, broodjes balgehakt en broodjes gezond.

  Onvermoeibaar, altijd vrolijk en in contact met alle kantinebezoekers stond zij van vroeg in de ochtend tot laat in de avond in de keuken om haar kunsten te vertonen.

  Gedurende de week was zij altijd al bezig met de voorbereidingen en inkopen om het allemaal op rolletjes te laten lopen op de zaterdag.

  Ook als persoon gaan wij Joke enorm missen op onze club. Altijd vrolijk, altijd in voor een praatje, altijd in voor een dolletje. Kortom een stralend zonnetje in onze kantine.

  Joke, we gaan je enorm missen bij onze club!

  Wij wensen Bertus, de kinderen, familie en vrienden heel veel kracht en sterkte bij dit zware verlies.

  Joke, rust zacht.

   

  V.V. Cabauw