• Eindelijk was het weer zover. Na twee jaar was het eindelijk weer mogelijk om op Hemelvaartsdag de traditionele seizoensafsluiting te houden.

De ochtend en begin van de middag waren voor de jeugd. Voor zowel de pupillen als de junioren stond er een heus spelparcours op het programma, georganiseerd door de OJC. Zo werd er gebruik gemaakt van luchtkussens bij het pannavoetbal en levend poolvoetbal, waren er zandvelden voor het beachvoetbal en beachvolleybal, was er een gebied waarin gemeten kon worden hoe hard iedereen kan schieten en stond er uiteraard ook een potje “gewoon” voetbal op het programma. Nadat iedereen voldaan alle spellen had voltooid, was er voor iedereen een lekkere suikerspin. Deze zijn mogelijk gemaakt door de gebakskraam van T. Kers, D. Renes & Zonen, bedankt hiervoor!

’S Middags stond het beachvolleybaltoernooi op het programma, georganiseerd door de OSC. Gedurende de week waren al meerdere karren zand aangereden om twee mooie zandvelden te maken! Een totaal van maar liefst 14 teams had zich opgegeven om te strijden voor de schaal en de eeuwige roem. Tijdens de wedstrijden bleek al snel dat iedereen voor de winst ging, alle teams waren enorm fanatiek. Na spannende wedstrijden in twee verschillende poules, de halve finales en de finale heeft het team Del Pierro de titel op zijn naam weten te schrijven!

Namens de OJC, OSC en het bestuur: iedereen enorm bedankt voor de gezelligheid afgelopen donderdag!

Foto's zijn te vinden in het fotoalbum.