• Beste leiders, ouders, verzorgers en overige belangstellenden,

  Het gaat goed met de club, we hebben een hoogtepunt bereikt voor wat betreft het aantal leden, alle trainingen en wedstrijden kunnen worden gedaan en gespeeld (als het weer mee werkt 🌧😎) en alle teams hebben goede en voldoende begeleiding. Maar om alles door te kunnen laten draaien hebben we altijd heel veel mensen nodig.

  Wij zijn op zoek naar vrouwen of mannen, die ons kunnen en willen ondersteunen. Afgelopen ALV hebben de secretaris en bestuurslid kantinezaken afscheid genomen. De functie van secretaris binnen het bestuur is vacant, voor de kantine zou het anders opgelost kunnen worden. Op dit moment worden de taken m.b.t secretariaat en kantinezaken door de zittende bestuursleden overgenomen, maar dat kan niet altijd zo blijven. Lijkt het je leuk om ook die kant van de club te leren kennen? Neem gerust eens contact op om te horen wat het in houdt en hoeveel tijd het kost.

  Verder zijn we naarstig op zoek naar mensen die eens in de zoveel tijd als gastvrouw of gastheer in de bestuurskamer zich willen inzetten om de bezoekende clubs en scheidsrechters een warm welkom te geven en te voorzien van de nodige informatie. Het is meestal een gezellige boel en we lossen met elkaar alles op. Op dit moment wordt dat ook waargenomen door de zittende bestuursleden. Ook dat houden we niet eeuwig vol.

  Mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben, neem gerust contact op met voorzitter Bert (app 06-29161354), dan plannen we een gesprek om te kijken wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen. Ook als je als duo zou willen acteren, bijna alles is mogelijk.

  Dank voor jouw meedenken en jouw hulp!

  Hopelijk weer snel tot ziens op de club.
  Bestuur V.V. Cabauw