• De grote Clubactie is gestart !

De Grote Clubactie zet zich al meer dan 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen. Van ieder verkocht lot van 3 euro gaat er direct 2,40 euro naar de club. Er een hoofdprijs van 100.000,00 euro en vele andere prijzen.

Leiders en Leidsters van ieder team ontvangen z.s.m. een enveloppe met de loten. Hierbij willen wij jullie vragen om de loten van de Grote Clubactie uit te delen aan jullie spelers/speelsters om te verkopen.

Wilt u de club sponsoren met een  Superlot dat kan !

Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van  € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Wilt de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 loten naar het adres van de koper. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. Superloten zijn verkrijgbaar via het bestuur.

Samen hopen wij de verkoop van de loten, ook dit jaar, weer tot een succes te maken.

De trekkingsuitslag staat vanaf 7 december 2022 online. Voor meer info zie de site www.clubactie.nl

Alvast hartstikke bedankt voor jullie medewerking en inzet !

Bestuur en Jeugdcommissie V.V. Cabauw