• Geslaagde sponsoravond V.V. Cabauw

  7 sep 2023
 • Een zeer geslaagde sponsoravond was de unanieme conclusie van alle aanwezigen op woensdagavond 6 september!

  Voor het eerst in heel veel jaren (niemand kon zich het herinneren…) heeft V.V. Cabauw al haar trouwe en loyale sponsoren bij elkaar gebracht in de voetbalkantine voor een informatieve en vooral gezellige avond!

  Om de sponsoravond extra bijzonder te maken was onze topscheidsrechter Bas Nijhuis als gastspreker uitgenodigd.

  Nadat hij eerst ons mooie dorpje Cabauw had bewonderd door er met zijn bolide doorheen te rijden, was hij al vanaf de start van de avond aanwezig en in gesprek met sponsoren en scheidsrechters van onze eigen club.

  Ademloos luisterde iedereen naar het inspirerende verhaal van Bas over het zijn van een scheidsrechter in het professionele topvoetbal. Weekplanning, scheidsrechtertraining, hulpmiddelen, VAR-processen en vooral ook het teamwork met zijn vaste compagnons langs de lijn werd in alle details door Bas uit de doeken gedaan. Dit op de bekende Bas manier met veel humor, dynamiek en interactie met de aanwezigen.

  Ons eigen scheidsrechterscorps kreeg daardoor een mooi kijkje in de keuken. Ook de aanpak en tips van Bas om in contact te zijn en blijven met spelers en trainers/coaches voor en tijdens de wedstrijd zijn voor onze scheidsen zeer waardevol.

  Na dit enerverende optreden van Bas lichtte Evert de plannen toe voor het realiseren van een derde wedstrijdveld. Gezien de structurele positieve ontwikkelingen in onze jeugd is een derde veld noodzakelijk om sport voor de jeugd in Cabauw te kunnen blijven garanderen.

  Evert deed een dringend beroep op de sponsoren er samen de (financiële) schouders onder te zetten om de plannen te kunnen waarmaken. Een obligatielening (of beter nog gift) is opgezet om het benodigde budget bij elkaar te krijgen. Een intekenformulier werd uitgereikt en is nog steeds verkrijgbaar in onze kantine.

  De avond eindigde met een gezellige netwerkborrel, waar ook Bas nog langdurig bij was en met meerdere enthousiaste Cabauwers op de foto ging. Hieronder foto met ons scheidsrechterscorps!

  Kortom een topavond die door onze sponsoren en scheidsen zeer gewaardeerd werd.

   

  Kijk voor een uitgebreide fotorapportage van de avond in ons fotoalbum hier op de website: Home --> Fotoalbum