•  

  Op een hele mooie zaterdagmiddag beleefde ons mannen 1 team een briljante seizoenstart.

  Het gonsde al weken van de gezonde rivaliteit tussen de buurdorpen over deze derby aan het begin van de competitie 2020-2021.

  In een toch wel eenzijdige, scherpe en faire wedstrijd hadden onze jongens weinig moeite met hun tegenstander. Al na 2 minuten brak er iets bij Stolwijk toen onze Nik Jongbloed al het net wist te vinden.

  De tegenstander herpakte zich toch enigszins, maar onze Rudie stond zijn mannetje in het Cabauwse doel. Wederom Nik zorgde voor meer lucht door fraai zijn tweede te maken. Met iets meer precisie had het voor de rust al beklonken kunnen zijn, maar het vizier stond (nog) niet scherp.

  De tweede helft begon net zoals de eerste... Na 2 minuten kon de Stolwijkse doelman de bal uit het net halen, omdat Glenn Vermeulen direct bij de les was en mooi scoorde! Niet heel veel later stond Ruud van Lint precies op de juiste plek om de 4-0 te maken.

  Een korte opleving van Stolwijk en enig nonchalance bij ons achterin betekende de eretreffer voor onze bezoekers.

  Als door een wesp gestoken was het kort hierna al weer raak voor Cabauw. Een terecht gegeven penalty werd overtuigend afgerond door wederom Ruud.

  Wat een mooi begin van deze competitie, wat een boost aan zelfvertrouwen en wat een fraai gezicht om sinds mensenheugenis weer eens bovenaan in het linkerrijtje te staan! Grote klasse mannen, op naar Moordrecht volgende week en doorpakken nu!

   

  Tot ziens langs de lijn, op het terras en/of in de kantine(op 1,5 meter afstand en digitaal aangemeld)!