• Coronamaatregelen bij onze club

18 nov 2021
  • Vanaf vorige week 13 november hebben we in Nederland weer te maken met aangescherpte maatregelen om het aantal coronabesmettingen te beperken.

Hierbij een overzicht van de maatregelen bij onze club V.V. Cabauw:

• Toeschouwers, ook ouders, zijn helaas niet welkom bij trainingen en wedstrijden op onze accommodatie.
    • Trainers, begeleiders, rij-ouders, scheids-/grensrechters mogen de spelende teams begeleiden en aanwezig zijn op het sportpark.
    • Vrijwilligers binnen de vereniging mogen aanwezig zijn op het sportpark.
    • De kantine en het terras is alleen open voor de teams(incl. begeleiding) die gevoetbald hebben op onze accommodatie. Hierbij gelden de coronaregels voor de horeca. In lijn met het advies van de KNVB vragen we vriendelijk om het kantinebezoek zo kort mogelijk te laten duren om de kans op besmettingen te beperken.
    • Voor de uitspelende teams van V.V. Cabauw vragen we om te verzamelen buiten de accommodatie op het parkeerterrein. Na de uitwedstrijd is het de bedoeling rechtstreeks naar huis te gaan.
    • Bovenstaande maatregelen gelden in ieder geval t/m 4 december.

Als bestuur realiseren we ons terdege dat deze maatregelen niet leuk zijn, zeker na een positieve start van dit seizoen, maar we vertrouwen op ieders medewerking en flexibiliteit.

Laten we hopen dat we hiermee weer snel terug kunnen gaan naar ‘normaal’ en bijdragen aan de bescherming van de kwetsbaren in onze leefomgeving.

Het bestuur V.V. Cabauw