• Op dit moment zijn de regels als volgt:

Hierbij een overzicht van de maatregelen bij onze club V.V. Cabauw:

• Na 17.00 uur is het sportpark gesloten. Er zijn geen trainingen en wedstrijden.
    • Toeschouwers, ook ouders, zijn helaas niet welkom bij trainingen en wedstrijden op onze accommodatie.
    • Trainers, begeleiders, rij-ouders, scheids-/grensrechters mogen de spelende teams begeleiden en aanwezig zijn op het sportpark.
    • Vrijwilligers binnen de vereniging mogen aanwezig zijn op het sportpark.
    • De kantine en het terras is alleen open voor de teams(incl. begeleiding) die gevoetbald hebben op onze accommodatie. Hierbij gelden de coronaregels voor de horeca. In lijn met het advies van de KNVB vragen we vriendelijk om het kantinebezoek zo kort mogelijk te laten duren om de kans op besmettingen te beperken.
    • In de kantine en op het terras is zitten verplicht en dient iedereen 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
    • Voor de uitspelende teams van V.V. Cabauw vragen we om te verzamelen buiten de accommodatie op het parkeerterrein. Na de uitwedstrijd is het de bedoeling rechtstreeks naar huis te gaan.
    • Bovenstaande maatregelen gelden in ieder geval t/m 4 december.

Als bestuur realiseren we ons terdege dat deze maatregelen niet leuk zijn, zeker na een positieve start van dit seizoen, maar we vertrouwen op ieders medewerking en flexibiliteit.

Laten we hopen dat we hiermee weer snel terug kunnen gaan naar ‘normaal’ en bijdragen aan de bescherming van de kwetsbaren in onze leefomgeving.

Het bestuur V.V. Cabauw

• Digitaal registreren. Klik op QR-code of scan QR-code met uw smartphone!

• Registreer je digitaal!

De overheid heeft sportkantines verplicht gesteld om bezoekers te registreren. Dit betekent dat wij naast een aantal persoonlijke gegevens ook om een gezondheidscheck vragen. Deze gegevens worden uitsluitend voor bron- en contactonderzoek door de GGD bij een coronabesmetting gebruikt en zullen maximaal 14 dagen worden bewaard.

Naast de papieren formulieren die bij de ingang van de kantine liggen, kun je de registratie vanaf nu ook online doen.

Klik op de QR-code of scan met jouw smartphone de QR-code.

De rest wijst zich dan vanzelf.

De QR-code hangt ook bij de ingang van de kantine voor eenvoudig aanmelden via je smartphone!

Let op: registratie moet bij elk bezoek plaatsvinden!