• GEEN PUBLIEK, KANTINE GESLOTEN, WEL VOETBALLEN EN TRAINEN!

Hierbij een overzicht van de nieuwe maatregelen die genomen zijn om het virus gezamenlijk in te dammen:

• De kantine is dicht. Er kunnen dus GEEN consumpties verkregen worden. Het is uitdrukkelijk niet gewenst om zelf consumpties mee te nemen anders dan voor eigen gebruik, bijv. bidons.
    • Alle bardiensten komen uiteraard voor de komende drie weken te vervallen.
    • Ook de toiletten in de kantine zijn NIET toegankelijk. In de kleedkamers zijn voor de teams en hun begeleiders toiletten beschikbaar. Dit geldt overigens ook voor de douches die na de wedstrijd gebruikt mogen worden (op 1,5 meter afstand).
    • De bestuurskamer is toegankelijk via de deur aan de achterkant voor teambegeleiding om zich te melden.
    • Het sportcomplex is gesloten voor ALLE publiek m.u.v. spelers, teambegeleiding en vrijwilligers die noodzakelijk zijn voor de organisatie en afhandeling van de wedstrijden op de speeldagen.
    • Ouders van jeugdspelers van uitspelende teams die voor het vervoer nodig zijn, worden beschouwd als teambegeleiding en mogen wel op het complex, maar moeten de 1,5 meter afstand in acht nemen. Zij dienen er rekening mee te houden dat er GEEN consumpties te verkrijgen zijn.
    • Uitdrukkelijk wordt gevraagd om de tijd op het complex zo kort mogelijk te houden. Kom dus niet te vroeg (om bijv. andere wedstrijd te bekijken...) en ga na de wedstrijd zo snel mogelijk weer naar huis. De derde helft in de kleedkamer is dus even niet aan de orde!
    • Voor een uitgebreide Q&A vanuit de KNVB klik op afbeelding hiernaast.

• Digitaal registreren. Klik op QR-code of scan QR-code met uw smartphone!

• Registreer je digitaal!

De overheid heeft sportkantines verplicht gesteld om bezoekers te registreren. Dit betekent dat wij naast een aantal persoonlijke gegevens ook om een gezondheidscheck vragen. Deze gegevens worden uitsluitend voor bron- en contactonderzoek door de GGD bij een coronabesmetting gebruikt en zullen maximaal 14 dagen worden bewaard.

Naast de papieren formulieren die bij de ingang van de kantine liggen, kun je de registratie vanaf nu ook online doen.

Klik op de QR-code of scan met jouw smartphone de QR-code.

De rest wijst zich dan vanzelf.

De QR-code hangt ook bij de ingang van de kantine voor eenvoudig aanmelden via je smartphone!

Let op: registratie moet bij elk bezoek plaatsvinden!

Coronaprotocol (pdf)

Coronprotocol (pdf)

• Coronaprotocol

Op basis van de adviezen en voorschriften van de overheid en de KNVB is een Coronaprotocol opgesteld.

Hierin vindt u alle belangrijke spelregels die in acht genomen moeten worden bij ons op het Sportpark Cabauw. Ook hebben wij hierin een aantal veel voorkomende vragen (FAQ) uitgewerkt, bijv:

Is het toegestaan om met meerdere personen uit verschillende huishoudens in één vervoermiddel  naar de uitwedstrijden te reizen?

Ja, dit is toegestaan. Hiervoor gelden wel de richtlijnen en adviezen vanuit de overheid. Wanneer je met personen uit meerdere huishoudens plaatsneemt in één auto is het dringende advies om een mondkapje te dragen voor reizigers van 13 jaar en ouder. Voor het vervoer in een bus/touringcar geldt de verplichting van het dragen van een niet-medisch mondkapje voor reizigers van 13 jaar en ouder.

Hoeveel personen mogen er op de accommodatie aanwezig zijn?

Voor buiten geldt dat het is toegestaan om een maximum aantal van 250 bezoekers te ontvangen zonder reservering, gezondheidscheck of placering. Bezoekers van 18 jaar en ouder moeten daarbij onderling 1,5 m afstand van elkaar en de sporters houden, tenzij t/m 12 jaar.

Indien buiten meer dan 250 bezoekers tegelijk worden ontvangen, dan is een reservering, gezondheidscheck en placering wel verplicht. Voor placeren geldt dat óf een vaste stoel wordt toegewezen óf een plek in een afgebakende ruimte zoals vakken voor staanplaatsen. Het aantal toeschouwers is exclusief sporters, kaderleden, vrijwilligers en/of officials. Is er sprake van meerdere groepen bezoekers, houd deze dan gescheiden van elkaar op de accommodatie en vermeng deze niet met elkaar.

Klik op het Corona pdf plaatje om naar het volledige protocol en de FAQ's te gaan

Dank voor uw medewerking om samen Corona te verslaan!

Het bestuur V.V. Cabauw

• Help!! Wat te doen bij Corona?

Lees hier adviezen vanuit de KNVB en Voetbal.nl

Link naar Voetbal.nl

Help!! Wat te doen bij Corona?

Lees hier adviezen vanuit de KNVB en Voetbal.nl

Link naar Voetbal.nl