• Op dit moment zijn de regels als volgt:

- Alle leden (jeugd en senioren) mogen zonder beperkingen trainen en wedstrijden spelen.
    - Bij wedstrijden en trainingen is publiek toegestaan, met inachtneming van de geldende maatregelen zoals de 1,5 meter regel.
    - De kantine en het terras zijn open onder dezelfde regels als voor de horeca gelden. Zo moeten alle bezoekers 1,5 meter afstand houden van elkaar en is een vaste zitplek verplicht. Daarnaast wordt de bezoekers gevraagd om zich te registreren, dit kan bij de ingang van de kantine of via onderstaande QR-code.
    - Kleedkamers zijn open en er mag gebruik gemaakt worden van de douches. Uiteraard is hierbij de 1,5 meter regel van kracht.

Voor de overige maatregelen verwijzen wij u naar de website van het RIVM/Rijksoverheid en het protocol verantwoord sporten van het NOC*NSF.
    Bij nieuwe versoepelingen zal een update volgen.

Laatste update: Augustus 2021

• Digitaal registreren. Klik op QR-code of scan QR-code met uw smartphone!

• Registreer je digitaal!

De overheid heeft sportkantines verplicht gesteld om bezoekers te registreren. Dit betekent dat wij naast een aantal persoonlijke gegevens ook om een gezondheidscheck vragen. Deze gegevens worden uitsluitend voor bron- en contactonderzoek door de GGD bij een coronabesmetting gebruikt en zullen maximaal 14 dagen worden bewaard.

Naast de papieren formulieren die bij de ingang van de kantine liggen, kun je de registratie vanaf nu ook online doen.

Klik op de QR-code of scan met jouw smartphone de QR-code.

De rest wijst zich dan vanzelf.

De QR-code hangt ook bij de ingang van de kantine voor eenvoudig aanmelden via je smartphone!

Let op: registratie moet bij elk bezoek plaatsvinden!