• Cabauw zit op dit ogenblik in de hoek waar de klappen vallen. Twee weken terug de wedstrijd tegen Be Fair onterecht zonder punten en vorige week een wedstrijd tegen Gouda die geen winnaar verdiende maar toch met 3 -1 verloren ging. Deze week kwam Rohda ’76 uit Bodegraven op bezoek in Cabauw. Rohda, met promotieaspiraties, had de week ervoor verloren van koploper SCH en wilde deze week niet verliezen om toch vooral bovenin mee te blijven doen.

    Cabauw begon de wedstrijd goed en zette direct druk op de Rohda defensie wat resulteerde in goede mogelijkheden om tot scoren te komen. Echter ook deze week konden de aanvallers moeilijk tot doelpunten komen, een lastig probleem. Uit één van de spaarzame uitvallen van Rohda was het echter na een minuut of vijventwintig direct wel raak. De Rohda spits maakte zich goed breed in de zestien van Cabauw en kon tussen drie Cabauw verdedigers Rudy toch nog verrassen 0-1, een streep door de rekening van Cabauw. Door de teleurstelling van de Cabauw spelers kon Rohda de wedstrijd overnemen en tot meer balbezit komen maar tot meer dan een paar mogelijkheden en corners konden ook zij niet komen. Cabauw had nog wel de mogelijkheid om voor rust te scoren maar Friso vond de goed keepende Rohda doelman op zijn weg.

    De tweede helft werd er bij Cabauw nog een tandje bij gezet om de druk op het Rohda doel op te voeren. Dit resulteerde na een kwartier spelen in een hele grote kans maar Jens wist in zijn haast de bal voor een leeg doel over te schieten en ook Nik zag zijn kopbal in de handen van de doelman belanden. Daarna kwam Rohda toch ook nog twee keer gevaarlijk door maar Rudy stond ook deze keren op de goede plek. Het venijn van deze wedstrijd zat hem echter in de blessuretijd. Stan wist in een scrimmage voor het Rohda doel op het juiste moment de bal te raken en kon de dik verdiende gelijkmaker scoren.
    Een verdiend punt waar Cabauw blij mee is gezien de stand op de ranglijst.

    Volgende week vrij (carnaval) en de week erop, 25 februari, naar Berkenwoude aanvang 14.30 uur.