• Barcommissie zoekt extra handjes!

10 jul 2021
  • Wij, de barcommissie, zijn op zoek naar extra handjes!

Al jaren verzorgt de barcommissie het reilen en zeilen in de kantine van onze club, waardoor u en uw kinderen van uw hapje en sapje kunt genieten in onze kantine of op het mooie terras.

Maar wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste en meedenkende nieuwe barcommissie leden.

Vele handen maken licht werk en dat geldt zeker voor ons, omdat we op dit moment nog maar met z’n drieën zijn en we daardoor (te) veel op de club nodig zijn… We zijn op zoek naar leuke en enthousiaste collegae om samen de dienstverlening op het aloude gezellige Cabauwse niveau te houden.

Vindt u het gezellig om met elkaar evenementen te ondersteunen, bent u handig met de computer om roosters te maken of wilt u 1 week bij toerbeurt het aanspreekpunt zijn van de kantine, dan zijn wij op zoek naar u!! U hoeft dus zelf niet structureel bardiensten te draaien. Af en toe bijspringen en gezellig meedraaien komt wel voor.

Het streven is om een groep van 8 enthousiaste mensen te vinden om samen de kantine van V.V.  Cabauw weer met alle gezelligheid, in samenwerking met ouders en vaste barvrijwilligers, te kunnen gaan openen na de zomervakantie.

Wilt u graag betrokken zijn bij onze mooie club V.V. Cabauw, uw steentje bijdragen en wilt u meer weten over wat u kunt verwachten mail dan naar barcommissievvcabauw@gmail.com of naar penningmeestervvcabauw@gmail.com