• Lang bleven we achter bij de koploper, maar met een heuse eindsprint is het toch gelukt: we hebben de meeste punten verzameld in de ‘Spaar je club gezond’-actie van de PLUS! De laatste weken is er urenlang gekrast en codes ingevoerd om de verzamelde sponsorpunten te verzilveren. Hierdoor hebben we van de in totaal 51 verenigingen die mee hebben gedaan bij PLUS van Velzen de meeste punten verzameld! Al deze punten zijn goed voor in totaal een mooi bedrag van ruim 1500 euro, een bedrag dat uiteraard een mooie bestemming gaat krijgen.

Iedereen die zijn of haar vouchers heeft verzilverd voor onze vereniging of de vouchers heeft ingeleverd in ons bakje in de PLUS of de doos in de kantine: BEDANKT!