• In deze barre tijden is er al zoveel minder plezier en vertier voor onze jeugd.

Onze jeugdleiders en -trainers verdienen dan ook een hele dikke pluim voor nu al weken achter elkaar ook op zaterdag hun vrije tijd op te offeren om onze jeugdige toppers extra training te geven en onderlinge potjes te organiseren.

Aan de smiles op de gezichtjes te zien genieten de meiden en jongens er met grote teugen van.

Mochten de echte wedstrijden en competitie weer beginnen dan staan onze toppers volledig op scherp om hun opponenten op te vreten!

Grote klasse leiders en trainers! Heel veel dank namens alle ouders/verzorgers en overige leden/vrijwilligers van V.V. Cabauw.

Tot ziens allemaal langs de lijn, op het terras en/of in de kantine zodra dat weer mag!