• Algemene Ledenvergadering 2021

14 nov 2021
  • Afgelopen donderdag heeft de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats gevonden. Waar vorig jaar slechts een selecte groep mensen in de kantine aanwezig kon zijn en er een aantal leden via Zoom aanwezig waren, was het dit jaar gelukkig weer mogelijk om alle leden fysiek in de kantine te verwelkomen. Desondanks was ook bij de eerste vergadering die voorzitter Bert van Baaren voorzat, het onderwerp Corona een rode draad.

Deze avond was er ook genoeg te vieren, voor 2 heren was het een speciale avond: Björn Sluijs en Corey van Vliet. Beide heren werden bedankt voor hun tomeloze inzet voor onze vereniging de afgelopen jaren en zijn dan ook terecht benoemd tot leden van verdienste. Gefeliciteerd heren en enorm bedankt voor jullie inzet voor onze club!

Daarnaast mochten wij ook 4 (!) leden verwelkom tot de club met leden die minimaal 40 jaar lid zijn van onze vereniging. Gerard Oudegriep, Johan van Rossum, Coen van Beek en Harrie Faaij haalde dit jaar allemaal het 40-jarig lidmaatschap.

Tot slot was het eindelijk mogelijk om oud-voorzitter Ton van Beek voor een groter publiek te bedanken. Bij zijn aftreden vorig jaar konden slechts een aantal leden aanwezig zijn, vandaar dat er dit jaar nog een flink applaus heeft geklonken om Ton te bedanken voor zijn 10 jaar lang voorzitterschap.

Foto’s van de Algemene Ledenvergadering zijn te vinden in het fotoalbum.