• Afscheid Theo en Casper MO15-1

  27 mei 2021
 • Afscheid nemen bestaat niet.

  Gisteren heeft de MO15-1 het toch een klein beetje gedaan. Casper Overbeek en Theo Engel hebben van respectievelijk 8 en 6 jaar afscheid genomen van het trainerschap van de huidige MO15-1. Casper is samen met zijn broer Renzo gestart met de eerste meiden als F3M. Theo is vanaf de MO11 ingestapt om de voetbalkwaliteiten van onze meiden nog verder te verfijnen. Het drietal, Casper, Renzo en Theo, hebben het team tot een echt team weten te kneden, waarbij elke speelster naar haar kwaliteiten een vaste positie op het veld veroverde. Renzo heeft 3 jaar geleden de overstap gemaakt naar het team van zijn tweede dochter en de verdere groei overgelaten aan zijn broer en Theo. 

  De kwaliteiten van de twee trainers heeft het team tot zo'n niveau gebracht dat de meiden uit mochten komen in de 1e klasse. Hierbij werden de zaterdagen kleine dagtrips naar Noordwijk, Katwijk, Lisse, Voorschoten. Ook hebben de meiden mee mogen doen aan een spectaculair dames toernooi bij Excelsior. Door een vormfout van de organisatie net de finale niet gehaald. 

  Seizoen '19/'20 moest "HET" seizoen worden van de meiden en een kroon op het werk van de trainers. Het bleef de laatste 1,5 jaar helaas bij trainen en af en toe een potje onderling. Niet het gedroomde afscheid met trofee of beker.

  Toch zijn wij als ouders niet minder dankbaar voor alles wat deze mannen voor onze dochters hebben gedaan. 

  Theo, Casper onwijs bedankt voor al jullie tijd, inzet, opvoedkunde, geduld, kilometers, voetbalkennis, liefde, humor en respect. 

  We zijn jullie eeuwig dankbaar,

  De ouders van de MO15-1 seizoen "20 -"21