Jong Cabauw

Teamfoto

Selectie

De Voetbal Technische Commissie heeft, op basis van de ontwikkelingen binnen de jeugdopleiding (bovenbouw) alsook bij de jong-senioren, besloten de opleidingsteams Jong Cabauw (mannen/jongens & vrouwen/meisjes) in het voetbalseizoen 2016/2017 weer regelmatig te laten voetballen.

Voor Jong Cabauw worden spelers in de leeftijdscategorie 15 tot en met 22 jaar geselecteerd. Daarnaast is er de mogelijkheid om (oudere) dispensatiespelers op te stellen. Hierbij gaat het dan vooral om sleutelposities, als alternatieven binnen de selectie niet of onvoldoende beschikbaar zijn.

Het doel is jeugdige spelers via Jong Cabauw (vroegtijdig) extra leermomenten aan te bieden onder deskundige begeleiding.
De extra leermomenten zullen voornamelijk via wedstrijden tegen sterke tegenstanders worden opgedaan, maar een incidentele teamtraining behoort beslist tot de opleidingsmogelijkheden.

Spelers die voor selectie in aanmerking komen, moeten het niveau aankunnen of zich in die (goede) richting ontwikkelen. Daarnaast moeten de geselecteerde spelers in de wedstrijd een team kunnen vormen, dat qua opstelling en organisatie voldoende in balans is. Per wedstrijd kan er sprake zijn van een wisseling in de selectie.

Technisch Coördinator Jong Cabauw: Hans van den Hengel

De trainers/coaches van Jong Cabauw zijn Kees van den Berg (aanspreekpunt), Aram Kroos en René Steenkamer

Alle wedstrijden van Jong Cabauw worden gespeeld op een dinsdagavond met aanvang 20:00 uur.
We proberen de wedstrijden zoveel mogelijk thuis te spelen maar in de wintermaanden kan het wel eens handiger zijn om uit te spelen op kunstgras i.v.m. de eventuele slechte weersomstandigheden.

Speeldatums

ntb