Mees Helsloot: Cabauw 1 – Roodenburg 1

Op zondag 2 november was ik pupil van de week. Ik werd zondag om kwart over 12 opgehaald door Koen Strien. We gingen ook Tom nog ophalen en toen gingen we naar Cabauw. Daar ging ik met Beb mee en kreeg ik wat te drinken en gingen we een bal halen.Toen gingen alle spelers hun naam eropzetten.

We gingen de spullen pakken voor de warming up en daarna gingen we naar de bestuurskamer. Daar was ook de scheids. En toen gingen we de warming up uitzetten en ik mocht ook meedoen.Dat was superleuk. Ik ging ook nog hooghouden en overspelen.

Toen moesten we naar de kleedkamer en daar ging Kees alles bespreken en uitleggen. Ik mocht de bal meenemen naar het veld en we moesten allemaal in de rij en ik mocht voorop met de scheids. Op het veld mocht ik de bal op de middenstip leggen en toen gingen ze tossen.

Ik mocht de aftrap doen en ik had gescoord. Ik hoorde ze mij aanmoedigen op de tribune. Dat was leuk. Toen de wedstrijd begon mocht ik een patatje halen en heb ik de wedstrijd gekeken.

Cabauw speelde tegen Roodenburg. Wij hadden met de d ook tegen Roodenburg moeten spelen maar die waren toen 2 x niet gekomen. Gelukkig waren ze er nu wel.

In de eerste helft was het 1-0 voor Cabauw.n de 2e helft gingen ze de wedstrijd staken. Er kreeg iemand rood en toen werd een andere speler ook boos en ging vloeken. Toen was er nog een overtreding en kreeg er nog iemand rood. Toen gingen ze allemaal van het veld weg en gingen naar de kleedkamer. Dat was in de 72e minuut.

Ze kwamen nog terug met 8 spelers want 1 kwam niet meer. De trainer was ook al boos naar huis gegaan. Toen het afgelopen was heeft cabauw gewonnen met 2-0

Ik vond het echt superleuk en hoop dat ik ook ooit in het eerste mag voetballen. Nu kan ik even niet voetballen want ik zit in het gips. dat vind ik echt superstom. Toen we na een leuke dag op de voetbal naar huis gingen kregen we een ongelukje met de fiets. Ik hoop dat ik snel weer kan voetballen.

Groetjes Mees

Foto550-L6DVGHVU Foto550-CR6NAERP