Voorbereiding ´organisatie´ jeugd- & seniorenteams 2015-2016

Beste spelers, speelsters, ouders en begeleiders van onze jeugdleden.

Zoals in elk lopend seizoen zullen wij ook al vooruit moeten kijken naar het nieuwe voetbalseizoen.
Daarmee beginnen we al in december/januari door met alle (jeugd)trainers en (jeugd)leiders te praten van alle 11-tallen.
Hierin wordt besproken of dat ze ook in het nieuwe seizoen weer voor onze vereniging beschikbaar zijn.
Deze gesprekken hebben we nu nagenoeg afgerond en kunnen wij u melden dat wij er op vertrouwen dat ook voor het nieuwe seizoen elk team weer kan beschikken over goede/enthousiaste trainers en leiders.
Wel zoeken we nog naar meerdere ouders die wat ondersteuning willen bieden aan het team waarin zijn/haar zoon/dochter speelt. Heeft u hier zin in geef het dan door aan de leiders en/of technisch coördinatoren.
Wij als vereniging zijn zeer verheugd dat we nagenoeg alle begeleiding goed en tijdig hebben weten ‘vast te leggen’.

De volgende stap is natuurlijk het indelen van de jeugd- en seniorenteams.
Hiervoor is het voor ons belangrijk om te weten of dat een speler/speelster stopt of doorgaat.
Daarom zal in de komende weken aan alle spelers/speelsters de vraag gesteld worden of dat ze ook volgend voetbaljaar lid blijven van onze vereniging.
Deze informatie is voor ons van groot belang i.v.m. het vormen/indelen van ALLE teams.
We willen proberen te voorkomen dat er (bijvoorbeeld) 11-tallen ontstaan met maar 12 spelers maar ook met 18.
Dit lukt alleen maar als we tijdig weten over hoeveel spelers we per leeftijdscategorie beschikken.
Natuurlijk begrijpen wij dat er altijd ‘twijfelgevallen’ zullen zijn maar ook dat weten wij dan graag (incl. reden).

Volgens de regels van de KNVB loopt het lidmaatschap van 15 juni 2014 t/m 15 juni 2015.
Deze datums hanteren wij als vereniging ook voor de contributie.
Het opzeggen kan dus altijd tot bovenstaande datum maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit.
Tevens geldt de datum van 15 juni 2015 ook voor overschrijvingen van en naar een andere vereniging.

Wij hopen u allen hierbij juist te hebben bericht en voor vragen kunt u altijd bij Robert Vermeulen en Bjorn Sluijs terecht.
Alvast bedankt voor jullie medewerking en begrip.

Met vriendelijke groet,

Björn Sluijs / Technisch Jeugd Coördinator C- t/m A-junioren & Technisch Senioren Coördinator
Robert Vermeulen / Technisch Jeugd Coördinator D- t/m Cabauwsters