Start Pilot mobiel Digitaal Wedstrijdformulier

Met ingang van het seizoen 2017/2018 gaat de KNVB het mobiel Digitaal Wedstrijdformulier (mDWF) invoeren.

Leiders kunnen het formulier dan via een app op hun telefoon invullen en de scheidsrechter kan de spelerspassen via diezelfde app controleren.

Er hoeven dus geen pasjes meer meegenomen te worden (heel handig voor als de kantine eens een keer niet open is)!!

Cabauw VR1 is opgenomen in een pilot om tot het eind van dit seizoen het mDWF te testen.

Zondag 12 maart was de eerste wedstrijd waarbij het mDWF van toepassing was, Cabauw VR1 – Antibarbari VR 3.

De eerste ervaringen zijn heel positief.

Eef Walgaard van de KNVB was bij de “aftrap” aanwezig en heeft nog wat mooie plaatjes “geschoten”.

Uiteraard worden vóór de definitieve invoering alle betrokkenen tijdig geïnformeerd over de werking van het mDWF.

Namens het (wedstrijd)secretariaat

Aria Vreeswijk