Goed georganiseerd lopikerwaard toernooi door SPV.

Afgelopen weekend vrijdag 30 mei en zaterdag 31 mei heeft SPV het jaarlijkse jeugd lopikerwaard toernooi georganiseerd.
Het weer zat gelukkig mee, en dat is toch belangrijk voor zo n groot toernooi. Op de vrijdag was het programma namelijk van 8.00 uur in de ochtend tot 20.00 uur in de avond.
Op de zaterdag was het een wat korter programma van 8.00 uur in de ochtend tot 12.00 uur in de middag.
Ik denk dat de complimenten mogen gaan naar alle 4 de verenigingen. Er werd best af en toe fanatiek gespeeld. maar wel vanuit een gezonde gedachte.
Lopik is volgend seizoen aan de beurt, om dit toch grote toernooi te organiseren.
De eindstanden van de Cabauwse teams.
– 5-jarige > 2e
– F3 > 2e
– F2 > 2e
– F1 > 2e
– E3m en E4m zaten bij elkaar in de poule zijn beide laatste geworden.
– E2 winnaar geworden. 3 wedstrijden gewonnen 1 verloren.
– E1 > laatste.
– D3m > 2e
– D2 winnaar geworden 2 wedstrijden gewonnen en 1 gelijk.
– D1 in een zwaar bezette poule winnaar geworden, alle 4 de wedstrijden gewonnen, met maar 1 doelpunt tegen.
– C1 > 3e
– B1 > 2e geworden in een zwaar bezette poule, maar liefst 3 wedstrijden gewonnen en maar 1 verloren.
– MB1 > laatste geworden.
– A1 > 3e geworden hadden we wat meer van verwacht, maar verloren de laatste wedstrijd van Benschop jammer genoeg.
Al met al goed gedaan door onze teams. Driemaal 1e geworden, en zesmaal 2e .
Op naar volgend seizoen.