BEZOEK AAN DE VOETBALWEDSTRIJD FC UTRECHT – SPARTA

Goedenavond Jeugdleiders – trainers,
Op 8 maart 2020 organiseren wij een bezoek aan de voetbalwedstrijd FC Utrecht – Sparta.
Via deze link https://www.fcutrecht.nl/cabauw kunnen jullie zelf wedstrijdkaarten kopen tegen een gereduceerd tarief voor de wedstrijd FC Utrecht – Sparta Rotterdam,
die gespeeld wordt op zondag 8 maart om 12.15 uur in Stadion Galgenwaard. Kosten voor de Jeugd t/m 15 jaar € 7,50 en vanaf 16 jaar € 12,50.
Busvervoer wordt geregeld vanaf het voetbalveld VV Cabauw, de eigen bijdrage hiervoor wordt vermeld op de inschrijflijst.
Binnenkort kun je je inschrijven op de lijst in de voetbalkantine.
Om gebruik te maken van de gereduceerde prijzen dienen jullie te kiezen voor de vakken N tot en met U.
Iedereen mag mee, wij hopen dat er veel animo is en zien uit naar een plezierige wedstrijd !
Tevens is de datum van het Jeugd Lopikerwaard Toernooi bekend; zaterdag 13 juni 2020 wordt het toernooi georganiseerd bij V.V. Cabauw.
Informatie over het toernooi en wedstrijdschema’s volgt t.z.t.
Voor het toernooi hebben wij veel vrijwilligers nodig, geef het door, aanmelden kan via de mail avb.murray@ziggo.nl
Willen jullie deze informatie delen met jullie spelers/speelsters en ouders ?
Zijn er vragen dan horen wij dit graag.
Vast hartelijk dank en vriendelijke groeten,
Jeugdcommissie VV Cabauw
Paul Hoppe, Arnoud van Dijk, Jacqueline Sluijs, Angelique Murray, Arjan vd Hoek, Mariska van Baaren