BELANGRIJK: LIDMAATSCHAP VOLGEND SEIZOEN

Beste spelers, speelsters, ouders en begeleiders van onze (jeugd)-leden.

Zoals in elk lopend seizoen zullen wij ook al vooruit moeten kijken naar het nieuwe voetbalseizoen.

Hiervoor is het voor ons belangrijk om te weten of dat een speler/speelster stopt of doorgaat.

Daarom zal in de komende weken aan alle spelers/speelsters de vraag gesteld worden of dat ze ook volgend voetbaljaar lid blijven van onze vereniging.

Deze informatie is voor ons van groot belang i.v.m. het vormen/indelen van ALLE teams.

Natuurlijk begrijpen wij dat er altijd ‘twijfelgevallen’ zullen zijn maar ook dat weten wij dan graag (incl. reden).

Volgens de regels van de KNVB loopt het lidmaatschap van 15 juni 2018 t/m 15 juni 2019.

Deze datums hanteren wij als vereniging ook voor de contributie.

Het opzeggen kan dus altijd tot bovenstaande datum maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit.
Tevens geldt de datum van 15 juni 2019 ook voor overschrijvingen van en naar een andere vereniging.

Wij hopen u allen hierbij juist te hebben bericht en voor vragen kunt u altijd bij Bjorn Sluijs en Robert Vermeulen terecht.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en begrip.

Met vriendelijke groet,

Björn Sluijs /Technisch Jeugd Coördinator J -en M ‘019 t/m J -en M ‘014 junioren  & Technisch Senioren Coördinator (ad-interim)

Robert Vermeulen / Technisch Jeugd Coördinator J -en M ‘013 pupillen t/m de Cabauwters