Aftrap PLUS voetbalplaatjes actie

Bij een voetbalvereniging wordt er meestal op een veld afgetrapt maar dit keer eens niet op het veld maar in de kantine. Weliswaar ging dit niet om een voetbalwedstrijd maar om de start van de voetbalplaatjesactie. De PLUS supermarkt van Velzen uit Lopik heeft namelijk een actie gestart om voetbalplaatjes te gaan sparen voor zowel voetbalverenging Cabauw als voor sv Lopik. Op zaterdag 11 oktober konden de leden van voetbalvereniging Cabauw alvast het mooie verzamelboek bewonderen en natuurlijk ook aanschaffen om de plaatjes “van alle helden” vanaf maandag 13 oktober in te kunnen plakken.
Op de foto overhandigd bedrijfsleider Tony Haars van de PLUS supermarkt het eerste verzamelboek aan de coördinator van Cabauw, Ton Vermond
voetbalplaatje