GEZOCHT: MEIDEN VOOR MO19-1!

We hebben nog plaats voor enthousiaste meiden voor ons talententeam MO19-1.

Aarzel niet en neem contact op de Technische Jeugd Commissie: telefoonnummer: 06-45459132 of e-mail: tjcvvcabauw@gmail.com

BELANGRIJK: LIDMAATSCHAP VOLGEND SEIZOEN

Beste spelers, speelsters, ouders en begeleiders van onze (jeugd)-leden.

Zoals in elk lopend seizoen zullen wij ook al vooruit moeten kijken naar het nieuwe voetbalseizoen.

Hiervoor is het voor ons belangrijk om te weten of dat een speler/speelster stopt of doorgaat.

Daarom zal in de komende weken aan alle spelers/speelsters de vraag gesteld worden of dat ze ook volgend voetbaljaar lid blijven van onze vereniging.

Deze informatie is voor ons van groot belang i.v.m. het vormen/indelen van ALLE teams.

Natuurlijk begrijpen wij dat er altijd ‘twijfelgevallen’ zullen zijn maar ook dat weten wij dan graag (incl. reden).

Volgens de regels van de KNVB loopt het lidmaatschap van 15 juni 2018 t/m 15 juni 2019.

Deze datums hanteren wij als vereniging ook voor de contributie.

Het opzeggen kan dus altijd tot bovenstaande datum maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit.
Tevens geldt de datum van 15 juni 2019 ook voor overschrijvingen van en naar een andere vereniging.

Wij hopen u allen hierbij juist te hebben bericht en voor vragen kunt u altijd bij Bjorn Sluijs en Robert Vermeulen terecht.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en begrip.

Met vriendelijke groet,

Björn Sluijs /Technisch Jeugd Coördinator J -en M ‘019 t/m J -en M ‘014 junioren  & Technisch Senioren Coördinator (ad-interim)

Robert Vermeulen / Technisch Jeugd Coördinator J -en M ‘013 pupillen t/m de Cabauwters

OPRUIMEN WINTERGARDEROBE!!

Beste leden, donateurs, vrijwilligers en overige vrienden van Cabauw, het is tijd om uw wintergarderode op te ruimen. De lente is gearriveerd!!

Ongetwijfeld kunnen er zaken weggedaan worden…. Denkt u dan aan ons!

Gooi uw oude kleding (in plastic zakken…) bij ons in de kledingcontainer op de parkeerplaats!

U steunt ons daarmee! Dank u wel!

Wederom triest nieuws…

Gisteren, op vrijdag 8 maart, bereikte ons het trieste nieuws dat Sjef Overbeek is overleden. Sjef had innige banden met onze club.

Sjef Overbeek

Hij is de vader van Casper en Renzo Overbeek. Allebei zijn zij leider van onze MO13-1.

Sjef is de lieve opa van onze toppers Tess en Fenne van datzelfde team, maar ook van Indy. Zij speelt bij ons in de JO9-2M.

Wij wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies.

Bestuur VV Cabauw.