DEBRIS, wereldberoemde sponsor van VV Cabauw

Al eens afgevraagd hoe het komt dat wij op Cabauw zo’n fantastisch trainingsveld hebben…..

Dat krijg je als een van onze sponsoren een wereldberoemd bedrijf is in de voetbalwereld! Fa. Debris uit Schoonhoven!

Zij zijn expert als het gaat om het aanleggen van voorzieningen voor voetbalvelden. Het veld van Real Madrid is mede door hun expertise een biljartlaken om op te voetballen!

Debris heeft haar steentje bijgedragen aan ons mooie veld en door de uitstekende contacten van directeur Demko Sloof in de buitenlandse voetbalwereld kon de Stichting Sportpark Cabauw die mooie verlichting voor ons hoofdveld voor een prikkie op de kop tikken in Engeland!

Klasse bedrijf, klasse kerel en klasse sponsor!

VV Cabauw aanwezig in Herfstloop Lopik!!!

De meiden MO13-1 kunnen meer dan voetballen alleen! Afgelopen zaterdag 20 oktober lieten zij zich van hun beste kant zien bij de uitdagende Herfstloop in Lopik. Fantatische reclame voor onze fantastische club!

TOP dames!

Media VVCabauw!

In het nieuwe seizoen zijn we zeker weer geïnteresseerd in nieuwe nieuwtjes of al is het een nieuwe teamfoto laat het ons weten!

Wil je iets vermelden op sociaal media (Faceboek/VVCabauwsite of de app.) dan kunt u bericht met foto’s sturen naar mediavvcabauw@gmail.com

Of stuur ons een bericht via Facebook dan komt het ook bij ons terecht!

Onze nieuwe consul is bekend….

Alwin den Haak, keeper van JO14-1, heeft onlangs een bijzondere belevenis gehad.

Bij hoge uitzondering mocht hij het heilige gras van Nederland, in de tempel in Rotterdam, maaien!

Dat kunnen er niet veel zeggen Alwin! Een betere leerschool kan je niet hebben!

VV Cabauw zelfs bekend bij PSV!

Guido Murray, groot fan van de club uit 040, heeft Bart van Ramselaar verblijd met een mooi VV Cabauw shirt (in ruil tegen een PSV-shirt..)

We worden beroemd!