EVEN NADER VOORSTELLEN! INGRID

Hallo,

Ik ben Ingeborg van den Hoeven, de nieuwe verzorgster bij VV Cabauw sinds het voetbalseizoen 2019/2020. Ik ben aangetrokken om de selectie te verzorgen bij blessures. Dit gaat soms samen met korte, intensieve sportmassage en/of taping.

Om toekomstige blessures te vermijden geef ik ook aan de overige leden van VV Cabauw advies over het gebruik van je spieren en het optimaal gebruik van je lichaam.

Niet alleen help ik onze sporters om het beste uit hun lichaam te halen, ik heb ook een eigen massagepraktijk in IJsselstein: Massagepraktijk Borg.

Hier kun je terecht voor verschillende massages. Naast sportmassage geef ik o.a. ontspannings-, zwangerschaps- en hotstonemassage.

Wanneer je last van je spieren hebt en een uitgebreidere (sport)massage nodig hebt, dan kun je bij mij terecht voor een afspraak in de praktijk. Leden van VV Cabauw krijgen in 2020 10% korting op elke massage.

Bij last van andere klachten of pijn ga je eerst naar de huisarts of de fysiotherapeut.

Zorg bij het sporten, voor de training of wedstrijd in ieder geval altijd voor een goede warming-up en cooling-down, daarbij hoort ook het rekken van je spieren. Hierover kun je bij mij terecht voor een goed advies.

Wil je kennismaken of wil je kijken welke massage het beste bij je past? Kijk dan eens op www.massagepraktijkborg.nl of zoek me op bij VV Cabauw. Hier vind je me elke dinsdag vanaf 19:00.

Sportieve groet,

Ingeborg

Massagepraktijk Borg

VERZORGING IS WEER BESCHIKBAAR!!

Ingeborg vd Hoeven is gelukkig weer hersteld en beschikbaar voor verzorging.

Elke dinsdagavond vanaf 19 uur is een afspraak mogelijk.

Zij is telefonisch bereikbaar op 06 – 24593287

SHIRTJE RUILEN…. KNVB 130 JAAR!

Afgelopen zaterdag kregen wij officieel bezoek van de KNVB. De KNVB bestaat dit seizoen 130 jaar en in dat kader vindt er een shirtruil plaats.

De KNVB ruilt met elke club in Nederland een shirtje. Een mooi KNVB shirt wordt uitgewisseld tegen een shirt in de clubkleuren en met het clublogo erop.

Aria en Ton ontvingen de KNVB- dame hartelijk en na een lekker bakje koffie vond de officiële overdracht plaats. Ons mooie Cabauw rood komt nu prominent in Zeist te hangen.