Media VVCabauw!

In het nieuwe seizoen zijn we zeker weer geïnteresseerd in nieuwe nieuwtjes of al is het een nieuwe teamfoto laat het ons weten!

Wil je iets vermelden op sociaal media (Faceboek/VVCabauwsite of de app.) dan kunt u bericht met foto’s sturen naar mediavvcabauw@gmail.com

Of stuur ons een bericht via Facebook dan komt het ook bij ons terecht!

Onze nieuwe consul is bekend….

Alwin den Haak, keeper van JO14-1, heeft onlangs een bijzondere belevenis gehad.

Bij hoge uitzondering mocht hij het heilige gras van Nederland, in de tempel in Rotterdam, maaien!

Dat kunnen er niet veel zeggen Alwin! Een betere leerschool kan je niet hebben!

VV Cabauw zelfs bekend bij PSV!

Guido Murray, groot fan van de club uit 040, heeft Bart van Ramselaar verblijd met een mooi VV Cabauw shirt (in ruil tegen een PSV-shirt..)

We worden beroemd!

Incasso afkopen bardiensten

Deze week zal de automatische incasso plaatsvinden bij een aantal ouders van de afkoop van bardiensten voorjaar 2018 en voor seizoen 2018-2019.

Bij vragen of onduidelijkheden, stuur dan een mail naar penningmeester@vvcabauw.nl

De penningmeester

UNICUM: JET VAN KATS, 9x..

Op 22 mei is historie geschreven… Onze Jet van Kats heeft maar liefst 9x gescoord in een wedstrijd.

De ene nog mooier dan de andere! Ze vlogen er in alle hoeken en gaten in!

Uiteindelijk sloten de MO19-1 de wedstrijd tegen ASW af met een 13 – 0 overwinning.

Grote klasse Jet! We zijn benieuwd wanneer je dit record gaat verbreken….

In Zeist hebben ze iemand om in de gaten te houden!