GROTE CLUBACTIE 2019

De grote Clubactie is gestart ! Van de opbrengst van de loten gaat maar liefst 80% naar onze vereniging! Vorig jaar heeft de Grote Clubactie ca. 2500,00 euro opgeleverd. Een lot kost 3,00 euro. De trekkingsuitslag is online te zien op 12 december 2019 . Samen hopen wij de verkoop van de loten, ook dit jaar, weer tot een succes te maken. Alvast hartstikke bedankt voor jullie inzet ! Voor meer info zie de site www.clubactie.nl

Bestuur en Jeugdcommissie V.V. Cabauw

GEVONDEN: ROEIBOOTJE!!!

De droom van Corey is uitgekomen! Onze plaatselijke Cabauwse ‘visser’, de heer Bert van den Hoek, heeft onze club een fantastisch roeibootje geschonken.

Met dit vakkundig onderhouden bootje kunnen we in de mooie verbrede sloot langs de N210 de ballen gaan ‘vissen’!

Bert, enorm bedankt voor dit mooie gebaar!

GEZOCHT: ROEIBOOTJE

Het slootje aan de provinciale weg naast ons mooie trainingsveld is mooi breed geworden. Optisch fraai, maar praktisch….?

Corey kwam op het briljante idee om een simpel roeibootje te gaan gebruiken voor het uit de sloot halen van de ballen. Top idee!

Wie heeft nog een goede tweedehands bootje incl. riemen thuis liggen en wil daar ons blij mee maken??

We horen het graag! penningmeester@vvcabauw.nl

16 NOVEMBER, ZET IN JE AGENDA!!!!!

Wild West Op Zijn Best!

Het jaarlijkse niet te missen, ongeƫvenaarde, altijd ludieke superfeest van VV Cabauw. Dit jaar niet bij onze vrienden van De Geste, maar gewoon bij ons thuis op de vereniging!

BE THERE! Nu vast noteren en reserveren in je agenda!

GEZOCHT: MEIDEN VOOR MO19-1!

We hebben nog plaats voor enthousiaste meiden voor ons talententeam MO19-1.

Aarzel niet en neem contact op de Technische Jeugd Commissie: telefoonnummer: 06-45459132 of e-mail: tjcvvcabauw@gmail.com