UNICUM: JET VAN KATS, 9x..

Op 22 mei is historie geschreven… Onze Jet van Kats heeft maar liefst 9x gescoord in een wedstrijd.

De ene nog mooier dan de andere! Ze vlogen er in alle hoeken en gaten in!

Uiteindelijk sloten de MO19-1 de wedstrijd tegen ASW af met een 13 – 0 overwinning.

Grote klasse Jet! We zijn benieuwd wanneer je dit record gaat verbreken….

In Zeist hebben ze iemand om in de gaten te houden!

BERICHT VAN DE PENNINGMEESTER

Binnenkort worden de knvb boetes van seizoen 2017-2018 automatisch geïnd.

Hetzelfde geldt voor de contributie 7×7 voor het tweede deel van de competitie.

Dank voor jullie betaling alvast!

Groet van de penningmeester.

SPEEL OM TE WINNEN, MAAR NIET TEN KOSTE VAN ALLES!

Een mooie column Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal

Link:

Moraal van zijn verhaal die wij als VV Cabauw van harte onderschrijven:

• Speel om te winnen, maar niet ten koste van alles.
  • Win met waardigheid en wees vergevingsgezind als je verliest.
  • Neem de wetten en de regels van het spel in acht.
  • Respecteer tegenstanders, scheidsrechters en alle betrokkenen bij het voetbal.
  • Verwerp valsspelen, racisme, geweld en drugs.
  • Waardeer vrijwilligers net zoals professionals.

Geniet van het voetbal en onze fijne club!

JIJ GAAT TOCH OOK DOOR BIJ ONZE MOOIE CLUB?!

Beste spelers, speelsters, ouders en begeleiders van onze (jeugd)-leden.

Zoals in elk lopend seizoen zullen wij ook nu al vooruit moeten kijken naar het nieuwe voetbalseizoen. Hiervoor is het voor ons belangrijk om te weten of dat een speler/speelster stopt of doorgaat.

Daarom zal in de komende weken aan alle spelers/speelsters de vraag gesteld worden of dat ze ook volgend voetbaljaar lid blijven van onze vereniging. Deze informatie is voor ons van groot belang i.v.m. het vormen/indelen van ALLE teams.

Natuurlijk begrijpen wij dat er altijd ‘twijfelgevallen’  zullen zijn, maar ook dat willen wij graag weten(incl. reden).

Volgens de regels van de KNVB loopt het lidmaatschap van 15 juni 2017 t/m 15 juni 2018. Deze datums hanteren wij als vereniging ook voor de contributie.

15 juni 2018 is ook de deadline voor overschrijvingen van en naar een andere vereniging.

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd bij Bjorn Sluijs en Robert Vermeulen terecht.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,

Björn Sluijs /Technisch Jeugd Coördinator J -en M ’019 t/m J -en M ’014 junioren  & Technisch Senioren Coördinator (ad-interim)

Robert Vermeulen / Technisch Jeugd Coördinator J -en M ‘013 pupillen t/m de Cabauwters