29 NOVEMBER KOPPELKAARTEN

Tradities zijn er om in ere te houden! Zo ook het beroemde koppelkaarten VV Cabauw – SPV ’81.

In november wordt het weer bij ons gehouden en wel op 29 november. Heeft u zich al aangemeld bij Joop Overbeek?

Doen! Een gezellige avond is gegarandeerd en wellicht gaat u met een prijsje naar huis!

TOP SCHEIDSRECHTER IN DE DOP!

We hebben dit seizoen veel instroom van jonge scheidsrechters die onder begeleiding van Joop en Gerard de kneepjes van het scheidsrechtersvak leren.

Op 2 november floot Guido Murray zijn wedstrijd en dat hij ambities heeft blijkt wel uit het feit dat hij zijn eigen gele en rode kaarten meebracht. En niet zomaar kaarten. Ze zijn namelijk gesigneerd door Nederlands topscheidsrechter Bas Nijhuis!!!

Het spreekt voor zich dat hij een foutloze wedstrijd floot!

Heel veel succes gewenst Guido in jouw scheidsrechterscarrière!

GEZOCHT ‘PROGRAMMEUR’ SPELER VOLG SYSTEEM

De Voetbal Technische Commissie (VTC) is op zoek naar een ‘programmeur’ (al dan niet lid van V.V. Cabauw), die samen met de VTC in staat is een computerprogramma (Excel of anderszins) te ontwikkelen voor een kleinschalig en compact spelersvolgsysteem (SVS).

Het SVS zal worden gebruikt voor het (jaarlijks) overzichtelijk vastleggen van voetbalgegevens van onze JO19 én MO19-junioren.

Doel hiervan is om informatie over actieve spelers/speelsters optimaal te (laten) benutten binnen de vereniging, zodra zij uitstromen naar de seniorenafdelingen.

Daar krijgen zij te maken met nieuwe trainer/coaches die niet of onvoldoende op de hoogte zijn van het voetbalverleden van desbetreffende speler(s).

Heb jij kennis van en ervaring met ‘programmeren’?

Dan ben jij de persoon die zij zoeken; wij vernemen graag van jou/u!

vtcvvcabauw@gmail.com

GROTE CLUBACTIE 2019

De grote Clubactie is gestart ! Van de opbrengst van de loten gaat maar liefst 80% naar onze vereniging! Vorig jaar heeft de Grote Clubactie ca. 2500,00 euro opgeleverd. Een lot kost 3,00 euro. De trekkingsuitslag is online te zien op 12 december 2019 . Samen hopen wij de verkoop van de loten, ook dit jaar, weer tot een succes te maken. Alvast hartstikke bedankt voor jullie inzet ! Voor meer info zie de site www.clubactie.nl

Bestuur en Jeugdcommissie V.V. Cabauw

GEVONDEN: ROEIBOOTJE!!!

De droom van Corey is uitgekomen! Onze plaatselijke Cabauwse ‘visser’, de heer Bert van den Hoek, heeft onze club een fantastisch roeibootje geschonken.

Met dit vakkundig onderhouden bootje kunnen we in de mooie verbrede sloot langs de N210 de ballen gaan ‘vissen’!

Bert, enorm bedankt voor dit mooie gebaar!