Zomerlidmaatschap bij de Tennisvereniging Lopik

Vereniging VVCabauw wil jullie een leuk bericht van Tennisvereniging Lopik delen met jullie, zeker een leuk activiteit voor de zomer!

De laatste jaren heeft de tennisvereniging regelmatig de vraag van voetballers gekregen of de mogelijk bestaat alleen gedurende de zomerperiode lid te worden om met name de periode waarin minder gevoetbald wordt op te vullen.

Tennisvereniging Lopik heeft besloten op deze vraag in te spelen door met ingang van dit jaar het zomerlidmaatschap in te voeren.
Dit zomerlidmaatschap loopt van 1 juni t/m 30 september. De  zomerleden kunnen deelnemen aan alle activiteiten welke in deze periode plaatsvinden. Voor voetballers een prima mogelijkheid om op een leuke en sportieve manier hun conditie op peil te houden.

zie de site van www.tvlopik.nl

Winterlidmaatschap & zomerlidmaatschap

TVL biedt nu ook de mogelijkheid lid te worden voor de winter- of zomerperiode. Het winterlidmaatschap is speciaal in het leven geroepen voor leden van tennisverenigingen waar niet het gehele jaar kan worden doorgespeeld. Dankzij de allweather banen kan er bij TVL vrijwel het gehele jaar worden gespeeld! Het winterlidmaatschap loopt van 1 oktober t/m 31 maart.
Het zomerlidmaatschap loopt van 1 juni t/m 30 september. Deze lidmaatschapsvorm is speciaal voor sporters welke in de zomerperiode hun favoriete sport niet kunnen beoefenen zoals bijvoorbeeld voetbal.
Bij voldoende belangstelling wordt er voor deze leden ook nog een korte lescyclus georganiseerd. Meer info hierover kun je krijgen via onze tennisleraar (joostlopik@hotmail.com).
Klik hier voor info over contributie.