Verslag trainingskamp Cabauw 1

Zoals elk jaar was ook dit jaar de winterstop gevuld met een trainingsweekend. De eindbestemming was Sint-Hubert in Noord-Brabant.

Traditiegetrouw wordt het verslag van het trainingsweekend door de nieuwkomers geschreven. Dit stukje verslag is dus ook geschreven door een van de nieuwkomers, Ridvan Bayram (Ridi).

Op vrijdagmiddag 6 januari 2017 verzamelden we met het team bij de club. Iedereen had zin in het weekendje en dat was te merken aan de gezichten.

Vanuit Cabauw reden we als eerste naar Uden. Onze eerste activiteit stond al op het programma, Escape Room! Na enige tijd reizen, kwamen we aan in Uden bij de “Escape Rooms”. We werden in groepjes van 6 verdeeld en in 4 kamers geplaatst. De bedoeling was om binnen 60 minuten uit de kamer te komen door verschillende codes te kraken en tekens te ontcijferen. Alle groepen kwamen binnen de tijd uit de kamers. Bij mijn groep was de spanning enorm.. Uiteindelijk is het ook ons gelukt om in de laatste minuut uit de kamer te ontsnappen.

Hierna zijn we weer in de auto’s gestapt en verder gereden naar Sint-Hubert naar ons verblijf.       Het was een rustig plekje midden in de natuur(boerderij) waarbij we in vijftallen in blokhutten verbleven. Nadat iedereen zijn hut had uitgekozen en zijn bed had opgemaakt, verzamelden we met z’n allen in de kantine. We kregen honger dus hebben we besloten om friet te bestellen. Onze trainer Mo had een quiz gemaakt en na het eten konden we daar aan beginnen. De quiz was met veel fantasie en improvisatie opgesteld en dat zorgde voor veel gelach en grappen met elkaar. De winnaars (Desley, Aram, Cees) kregen een voetbalspel als cadeau. Na de quiz hebben we ook even ‘Wie ben ik?’ gespeeld. Na een aantal ja-nee vragen kon Desley raden dat hij Hans v/d Hengel was. Tom had geen moeite met het raden dat hij Bobbi Eden was. Zij wonnen hiermee een “bellenblaas”, waar ze erg blij mee waren. Ook hebben we met z’n allen evaluatiegesprek gehad over de eerste seizoenshelft. We mochten anoniem een TIP en een TOP schrijven waar we later op in zoomden. Het was een fijn, goed, positief gesprekje.

Hierna konden de tafelspelletjes rummikub, yahtzee en nog allerlei andere spelletjes gespeeld worden. Daar hoort natuurlijk heel veel bier en flügel bij tot laat in de nacht!

Na een paar uurtjes slapen konden we het bed uit om snel nog even te gaan ontbijten en vervolgens af te reizen naar het complex van Beuningse boys. Op een met sneeuw bedekt kunstgrasveld konden we warm aangekleed het veld op voor de eerste training van het jaar. Na wat loopwerk en afronden werd de training omgezet naar een partijvorm en konden we vrij gaan voetballen. De oudjes wonnen uiteindelijk met penalty’s. Dat was ook niet zo moeilijk, want mijn team miste alles!!

Na het trainen zijn we doorgegaan naar het paintballen. Het weer was ijskoud. Hierdoor kwamen de verfkogels veel harder aan dan normaal. Vooral als het op je bevroren vingers kwam. Na de eerste ronde gaf de helft het al op en wilden niet meer meedoen met de tweede ronde. De echte mannen gingen het slagveld wel in en hebben uitstekend gestreden.

In de avond zijn we naar een chique restaurant gegaan. Het was moeilijk uit te kiezen wat wij konden eten en zouden lusten. Na lang overleg met de obers, hebben we (ik, ozi en mo) toch wel iets kunnen vinden wat we lekker vonden. Maar doe mij toch maar de volgende keer gewoon döner kebab, want dat is veel lekkerder en goedkoper ook!

Na het eten konden we het centrum van Nijmegen onveilig maken. We pikten een superleuk feesttent uit en hebben daar tot diep in de nacht gedanst en spa rood gedronken. We hebben ons prima vermaakt dus en na afloop hebben we taxi’s geregeld om terug naar onze slaapplaatsen te gaan.

Zondag konden we de spullen opruimen en de hutten verlaten. We reisden af naar het zwembad in Den Bosch. Na 2 uur in het bubbelbad te hebben gezeten/gelegen, konden we er weer uit en reden we terug naar huis.

Hiermee wil ik de organisatie nogmaals bedanken. Het was een geslaagde trainingsweekend en Cabauw gaat knallen in het tweede seizoenshelft! Niet te vergeten: Rob vd Ijssel is een echte keukenkoning! Hij maakte heerlijke ontbijten klaar…Dankje wel Rob!

Comments are closed.