Cabauw D1 Kampioen

Zaterdag 30 april was de dag voor de mannen van de D1 van Cabauw. Onze laatste wedstrijd van het seizoen.
We stonden bovenaan in de poule met 1 punt voorsprong op de nummer 2 RVC uit Reeuwijk.

Het was vroeg opstaan want we moesten om 07.15 verzamelen op Cabauw om te vertrekken richting Jodan Boys in Gouda.

Onze laatste competitie wedstrijd van het seizoen. De mannen wisten dat het vandaag moest gaan gebeuren.
Uiteraard waren ze allemaal heel gespannen net zoals het meegekomen publiek. Een auto of 20 gevuld met enthousiaste supporters.

De eerste helft genoot het publiek onder de spanning in het zonnetje van een mooie pot voetbal. Toen de eerste bal het doel inging werd er luid geklapt en gejuicht.
Nummer 2 en drie volgden al snel.

Tijdens de rust werd alles stiekem al een beetje in gereedheid gebracht voor de overwinning.Het spandoek werd opgehangen en de “kinderchampagne”, partypoppers en fakkels werden klaargelegd.

Toen werd ook nummer 4 gescoord……..en nummer 5 volgde al snel. Met nog 10 minuten op de klok werd het nu spannend. De mannen had even een klein momentje van onrust en zo kon Jodan Boys scoren.
Ook voor hen werd uiteraard luid geklapt.

Toen het fluitsignaal klonk barstte het feest los! Met een winst van 5-2 zijn de mannen dit seizoen kampioen geworden!De champagne vloog in het rond en de confetti werd weg geschoten.
De voorzitter stond ook langs de lijn! Wat superleuk.
Alle jongens werden persoonlijk gefeliciteerd en met een leuk woordje van de voorzitter kregen zij allemaal hun medaille. Ook ontvingen ze de schaal met alle namen erop.

Onderweg naar huis hebben we de mannen laten overstappen op de kar. Ron Streng van Streng Infra stond klaar om een ere ronde te rijden! Wat fantastisch!

Op de club aangekomen moest en er een overwinningsduik genomen worden in de sloot. Daarna met kleren en al in de douche om verder te feesten.
We hebben deze dag een mooi feest gevierd met de mannen en ouders.

Met een supergoed seizoen met 1 verloren wedstrijd hebben de mannen het met elkaar weten waar te maken. Dit kon natuurlijk niet zonder de 4 mannen die wekelijks op het veld te vinden zijn om de mannen te trainen. Robert Vermeulen, Robert van de Akker, Corey van Vliet en Herold Versteeg super bedankt!

Luuk, Dion, Bram, Brent, Gyan, Stan, Dennis, Miquel, Yael, Kyan, Mees, Jesper, Thomas, Youri, Stijn, Tijn, Nick en Remco super gedaan! Gefeliciteerd.