Wedstrijdsecretaris

De Wedstrijdsecretaris bij VV Cabauw is Paul Hoppe.
Hij is bereikbaar op telefoonnummer : 06 – 30622048 of
via e-mail: wedstrijdsecvvcabauw@gmail.com

Activiteiten

Rond de organisatie van wedstrijden voor en door teams van onze vereniging zijn de volgende belangrijke spelregels van kracht:

Alle verzoeken tot wedstrijdwijzigingen (datum en/of tijdstip) die bij u binnenkomen of die u zelf wenst, alsook oefenwedstrijden die u wenst te spelen, dient u per omgaande te melden bij uw technisch coördinator, zodat hij deze tijdig kan overbrengen aan wedstrijdsecretaris Paul Hoppe.

• Voor de senioren (mannen/vrouwen) is de Technisch Senioren Coördinator: Björn Sluijs, tel. 06-46324387, e-mail: tscvvcabauw@gmail.com
  • Voor de O19 t/m O15 is de Technisch Junioren Coördinator: Björn Sluijs,
    tel. 06-46324387, e-mail: tjcvvcabauw@gmail.com
  • Voor de O13 t/m O7 en de Cabauwters is de Technisch Pupillen Coördinator Robert Vermeulen,
    tel. 0348-552023, e-mail: tpcvvcabauw@gmail.com

Paul kan indien nodig en/of gewenst de KNVB hierover nader informeren en/of mee afstemmen.

Bovendien:
Voor het regelen van de (verenigings)scheidsrechters bij thuiswedstrijden zullen de wedstrijdsecretarissen ‘contact opnemen’ met Joop Overbeek (scheidsrechters 11:11) of Gerard Oude Griep (scheidsrechters 7:7). Ook zullen zij Petra van den Berg informeren, indien bezetting van de kantine/bestuurskamer nodig en gewenst is.

Daarnaast zal de wedstrijdsecretaris bij thuiswedstrijden contact opnemen met consul Hans van Kats inzake het keuren van de velden.

En tot slot zal – afhankelijk van de soort wedstrijd – de secretaris of de technisch coördinator de wedstrijd aankondigen op het publicatiebord in de kantine en op het prikbord in het ‘ballenhok’.