Doelstelling van het bestuur

Bevorderen van de voetbalsport en cultuur van de vereniging!
Dit willen wij bereiken door:

Een omgeving creëren waarin leden sport en gezelligheid intensief kunnen beleven en beoefenen. De cultuur van onze vereniging is bepalend, waarbij normen en waarden, mn. RESPECT, hoog in het vaandel staan!.

Een groot aantal vrijwilligers is dagelijks/wekelijks bezig onze vereniging op alle fronten draaiende te houden.

Onze gezellige kantine is voor velen een plek om na te praten over gespeelde wedstrijden, een drankje te drinken of een kaartje te leggen.

Onze accommodatie kenmerkt zich door zijn ligging net buiten de kern, de grote kerktoren op de achtergrond is duidelijk zichtbaar, 2 wedstrijdvelden en een trainingsveld, een groot scorebord en een zeer mooie tribune. De Stichting Sportpark Cabauw is overigens beheerder van de velden en aanverwante zaken.

Er is een technische commissie om de jeugdafdeling te optimaliseren. Jeugdplannen zijn hiervoor een belangrijke basis. Wij zien de activiteiten van de technische commissie als een van de belangrijkste voorwaarde voor de toekomst van de vereniging.

Het bestuur van V.V.Cabauw bestaat uit de volgende personen:

Ton van Beek – voorzitter
Aria Vreeswijk – secretaris
Evert Nagel – penningmeester / public relations en sponsoring / privacy officer
Vacant – tech. en org. zaken senioren
Vacant – tech. en org. zaken jeugd
Marcel de Keijzer – accommodatie
Helene van den IJssel – communicatie/website
Petra van den Berg – kantine zaken/beheer
Paul Hoppe – wedstrijdsecretariaat

Vacature – ondersteuning public relations en sponsoring

Voor vragen en of opmerkingen kunt u het bestuur bereiken via onderstaand emailadres: