Bardiensten

Bardienstroosters zaterdag en zondag

BARDIENSTROOSTER ZATERDAG NAJAAR 2018

De eerste seizoenshelft staat weer voor de deur. Dus ook de bardiensten op de zaterdagen!  Hieronder vindt u het rooster. Als de planning voor u echt niet uit komt of er onverwachts iets tussendoor komt laat het dan direct weten aan onze barcommissie: barcommissievvcabauw@gmail.com

Het is natuurlijk leuk om via de bardienst onderdeel uit te maken van de VV Cabauw familie en elkaar te ontmoeten en spreken!

Hier vindt u wanneer u bent ingedeeld,  klik op plaatje:

BARDIENSTROOSTER ZONDAG 2018 – 2019

Bardiensten op zondag door alle leden van seniorenteams na hun gespeelde wedstrijd:
Jaarlijks is het bij onze gezellige voetbalvereniging Cabauw gebruikelijk dat er van elk seniorenteam na een thuiswedstrijd 2 personen aansluiten voor hulp achter de bar in onze kantine.

Hiervoor geldt de volgende procedure:
Bij iedere thuiswedstrijd van het desbetreffende team melden 2 personen zich direct na afloop van de wedstrijd even aan de bar; daar vraagt hij/zij aan de dienstdoende medewerker(s) of dat er hulp gewenst is; zo ja, dan meldt hij/zij zich binnen een half uur na de wedstrijd in de kantine; zo niet, dan heeft deze speler/speelster ‘geluk’.

Voor details najaar 2018, klik op plaatje: