Bardiensten

Bardienstroosters zaterdag en zondag

BARDIENSTROOSTER ZATERDAG NAJAAR 2017

Na een zwaarbevochten handhaving in de 3e klasse van onze mannen en een mooi kampioenschap van de dames in het afgelopen seizoen staat het nieuwe seizoen 2017-2018 op punt van beginnen. Wij hopen u en uw kinderen weer zeer frequent te zien op onze mooie vereniging!

Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe bardiensten en daar vragen wij ook nu weer uw medewerking voor.

Het is natuurlijk leuk om via de bardienst onderdeel uit te maken van de VV Cabauw familie en elkaar te ontmoeten en spreken!

Hier vindt u wanneer u bent ingedeeld,  klik op plaatje:

BARDIENSTROOSTER ZONDAG 2017 – 2018

Bardiensten op zondag door alle leden van seniorenteams na hun gespeelde wedstrijd:
Jaarlijks is het bij onze gezellige voetbalvereniging Cabauw gebruikelijk dat er van elk seniorenteam na een thuiswedstrijd 2 personen aansluiten voor hulp achter de bar in onze kantine.

Hiervoor geldt de volgende procedure:
Bij iedere thuiswedstrijd van het desbetreffende team melden 2 personen zich direct na afloop van de wedstrijd even aan de bar; daar vraagt hij/zij aan de dienstdoende medewerker(s) of dat er hulp gewenst is; zo ja, dan meldt hij/zij zich binnen een half uur na de wedstrijd in de kantine; zo niet, dan heeft deze speler/speelster ‘geluk’.

Voor details najaar 2017, klik op plaatje: